M: PARTY LÖÖRDAG !

Ikväll drar Fredde och jag ut och gör stan!

Ses vi på Otten ikväll då ?!



f: hello

Godmorgon!
Hur mår ni? Jag har redan varit uppe i tre timmar! Sitter i soffan just nu och känner hur ögonlocken börjar bli tunga. Trots att klockan bara är 9 så har jag redan varit på H&M och shoppat. VIP-shopping med 20% på allt. Underbart! Ska snart dra på mig bootsen igen för att lämna in min mobil på lagning. Går det inte att få den normal så blir det att införskatta iPhone 4. Så det återstår att se!

Det blir nog att övningsköra lite i eftermiddag också! Annars blir det att tagga inför imorgon!

f: that's the way it is.

Hej sötnosar!

Jag vet att det är dåligt med uppdatering ifrån min sida, men jag har inte haft någon direkt lust de senaste dagarana så uppdateringarna kommer när de kommer. Kom igen nu! Vore kul att få lite respons ifrån er kära läsare. Skulle vara mycket roligare att blogga om man fick lite kommentarer också.

Igår bjöd Melinda mig på mat efter hennes jobb och sedan blev det en sväng på stan. Igår var det den första månaden på över 1 år som jag inte fick någon lön. Det var en väldigt konstig känsla att inte få öppna sin lönespecifikation, men jag överlever antar jag.

Vi hörs snart igen, puss!


här ser ni en bild på en del av det jag köpte i helgen!


M: WORK

Är på jobbet. Hela förmiddagen har varit så lugn. Det drar igång i eftermiddag då jag har kunder på rullande band. Först tar jag lunch, Woktime here I come!

Brist på någon annan bild här på jobbet. Ha överseende ;D


M: Niiiice

Efter jobbet idag bjöd jag Fredde på mat. Det var så trevligt så. Sen tog vi en snabb sväng på stan och jag fick med mig två par örhängen och en hårvårdsprodukt hem.


Jag är alldeles för trött för att göra ett seriöst inlägg. Fredrica uppdaterar nog lite senare !


Ciao

M: Godmorgon

Magkänslan håller i sig. Vad konstigt de känns.


Nu ska jag iväg till jobbet. Håll tummarna att allt går bra idag!




Tjingeling

M: Magkänsla

Min magkänsla säger att det kommer vara en dålig dag imorgon. Eller att något dåligt kommer hända. Ush ush ush. Oftast så slår det inte fel när jag känner såhär. Hjälp. Jag hoppas verkligen inget dåligt händer på jobbet imorn eller något ännu värre. Jag vågar knappt gå och lägga mig nu. Gud.


Håll tummarna för att det blir en fantastisk dag imorgon istället!


Jag ska försöka våga lägga mig! Gaah.


Godnatt <3


Update: Det börjar ju skit bra verkligen, inlägget är publicerat men syns inte på vår sida. Jag hoppas det löser sig snart. Just my luck.

f: home.

Hallå!

Nu är jag hemma igen efter många timmar i bilen. Dock dock sov jag nästan hela resan både dit och hem så för min del gick det bra. Skönt att vara hemma och det ska bli otroligt skönt att få sova i sin egen säng! Igår fick vi stå i en timmas kö, i SPÖREGN. Dock delade de ut gula poncho som skulle stå emot regnet, men trots dem och paraply så va man ändå blöt. Men det var två bra dagar med mycket saker som fick följa med hem! Imorgon visar jag bilder på vad jag har köpt!


på morgonen innan jag hoppade in i bilen.


på lördagen när jag stod i kön för att få komma in.



kööö...



kundvagnar



fullproppad bil

stannade och käkade lunch på vägen hem!


då var denna helg slut då. Hur har eran helg varit då?

M: Marathon

Ingen kan väl ha ungått masshysterin runt The Twilight saga de senaste två åren? I'm hooked! Jag fastade direkt och har varit sjukligt besatt hela tiden. Alltså jag tror inte många vet hur illa det faktiskt är. Jag är nästan värre än alla skrikande 14 åringar. Böckerna har jag läst 3- 8 ggr beroende på vilken bok vi pratar om . Twilight filmen har jag sett över 30 ggr. New moon runt 15 ggr och Eclipse såg jag 4 ggr på bio ! Börjar ni förstå nu ? ;)

Nu har jag precis sett Twilight, och ska sätta i New moon. Och snart är det dags för Eclipse också, men inte förren den 3 december. Här laddas det inte ner ngt, här ska det vara äkta vara!

Finns det någon därute som fortfarande inte har sett något av Twilight filmerna eller läst böckerna?


Åh nu kom Fredrica precis hem. Ska checka in vad hon har handlat för något. Hon hade handlat mycket. Hon får berätta sjäv sen.




Puss så länge

f: On my way home.

Puuuh! Nu är det färdig handlat på Ullared för denna gång! Vi är på väg hem nu! Två intensiva dagar, så jag är helt slut och fötterna värker! Kommer att sova stora delar av redan hem nu. Älskade Ipod! Vad skulle man göra utan ipod och spotify? Tack för att utvecklingen går framåt! HAHA ;)

Vi hörs när jag är hemma igen! Då ska jag visa er lite bilder ifrån våran lilla tripp. Jag håller tummarna för att statistiken håller i sig, med det får bli en överraskning när jag kommer hem! Hoppas allt är bra med er älsklingar!
PUSSSSSSSSSSSSS ♥


f: Sunday.

Godmorgon!

Hur mår ni älsklingar? ♥ Då var det sista dagen på denna helg då, det går snabbt! Vi är uppe skapligt tidigt idag också! Blir väl ett par timmar inne på Ullared och sedan bli det hemfärd. Det är faktiskt riktigt skönt att komma ifrån stan för en natt. Släppa allt där hemma och ha roligt med dem man åker med! Vi får väl se när jag kommer hem ikväll om jag har handlat alldeles för mycket? Vad tror ni? :P


Vi hörs lite senare! ♥


bara för att jag älskar denna bild på dig, hanna! :)


Nighty nighty!

Nu blir det inga mer inlägg för idag älsklingar! Jag hoppas fortfarande statistiken håller i sig, jag har ju ingen aning om hur det ser ut nu när jag inte är hemma. Så det ska bli spännande att se imorgon när jag kommer hem om ni har varit lika flitiga läsare som de senaste dagarna! :) ni får JÄTTEGÄRNA kommentera lite också, skulle vara roligt att få veta vilka ni är :) skriv erat namn åtminstonde? ;) KOM IGEN NU! haha 

Det har varit en otroligt lång dag för mig idag. Det blir nog en tidigt kväll så jag ska kunna orka ta mig upp skapligt imorgon då! Vi hörs imorgon älsklingar! ♥


GODNATT! ♥


M: YAY

Trevlig lördag kväll allihopa! Vad händer ikväll ? Festa, hemmakväll ?







M: Slödag= Lördag?

Vilken slö dag vi haft idag. Vi har precis gjort oss iordning och mer än så kommer det nog inte hända idag. Ska ner till affären och handla lite gott sen ska vi mysa ihop oss framför tvn ikväll. Men ibland är det så skönt och inte göra någonting alls. Bara vara med varandra och krypa ihop och titta på en film. Plus att det är så tråkigt väder idag så man blir ännu mer slö. Sånna här dagar behövs ibland.

Jag hoppas att Fredde har det roligt på ullared och handlar fina saker till henne. Det är hon värd, hon har ett sånt shopping begär och hon har hållt sig så länge nu och inte handlat något och jag vet hur det kliar i fingrarna på henne. Man verkligen SER det. Så jag hoppas hon unnar sig lite där. Ska höra hur det går för henne nu!




F: Hello baby.

Tack gode god för att det finns en funktion så att man kan göra tidsinställda inlägg! Bra bra bra! Nu är jag är ifullgång inne i stora ullared. Bryter väl mitt shoppingförbud antar jag? Det skulle inte förvåna mig ett dugg. Det blir bara en snabb uppdatering ifrån min sida nu. Hoppas allt är bra med er! Vad gör ni då, laddar inför en party kväll eller? ;)

LOVE ♥ from Fredrica.


M: Jakten på den försvunna glasfilen

Carl har blivit helt fixerad vid att hitta en glasfil som han har gett mig en gång. Jag har ingen aning om var den är men han är helt bestämd över att han ska hitta den. Jag vaknade förut och han har letat igenom alla mina lådor och nu var han igång och slänga ut alla mina grejjer i tv-bänken. Suck. Haha. Jag tror jag går och lägger mig igen, om han har bestämt sig för att hitta den där så ger han sig inte förren den är hittad.





Tänkte gå på bio ikväll. Är det någon bra film som går nu som är värd att se ?

f: white chocolate

Jag älskar vitchoklad! Marabou har äntligen uppfyllt min önskan att ta fram en vit choklad. Och nu har jag under många veckor gått och längtat efter att den ska komma in för försäljning. Igår när jag var i affären såg jag den! Jävlar vad glad jag blev, yes yes yes! ÄNTLIGEN! Jag gick inte många steg med den innan jag var tvungen att slita upp den och smaka. Så jävla god! Ni måste smaka, den är ljuvlig! ;)











Har ni smakat Marabou Vintervit? :)


It's a beautiful morning

Godmorgon bloggen!

Jäklar vad tidigt det är, minns inte sist jag upp och det fortfarande var mörkt ute. Jag antar att det inte är så många som är vakna när detta publiseras (normala människor sover nu!), så när ni läser det här är jag redan på väg eller kanske till och med redan framme? Uppdateringen kommer vara lite dåligt ifrån min sida tills imorgon kväll, men jag tror ni överlever! ;) Har gjort några tidsinställda inlägg för er, och annars får väl melinda uppdatera lite och underhålla er! :)

Det kommer några tidsinställda inlägg under dagen! Hörs när jag kommer hem! ♥


f: ooooops.

Ojojoj! Tiden springer iväg, borde egentligen sova redan, men här sitter jag. Är egentligen inte ett dugg förvånad på mig själv, suck! HAHA!

Har fixar lite tidsinställda inlägg för er för lördag och söndag då jag inte har någon möjlighet att uppdatera som sagt. Så jag hoppas verkligen att rätt inlägg kommer som det är tänk. Haha, det blev jätterörigt! Så skulle det bli fel får ni ha överseende med det :)

Kameran är med på resan, så jag ska försöka ta lite bilder att visa er!!!

Vi hörs imorgon bitti, innan jag sticker iväg! GODNATT ♥ 




f: tonight

Ikväll blir det en lugn kväll för min del, för imorgon blir det att dra till ullared! Så det lär inte bli så mycket bloggande för mig i helgen, men jag får fixa ett par tidsinställda inlägg till er! :) Länge sedan jag var där nu, så det ska bli kul att få komma iväg. Jag vet redan nu hur trött jag kommer vara imorgon när klockan ringer. Har inte gått upp tidigt på hur länge som helst. Men jag har ju inga problem att somna i bilen, så det blir nog bra!

Kom igen nu alla! Jättekul att se så många här, men ni får gärna kommentera! :)




F: dagens



Dagens! Svart, som vanligt. Vissa tycker det är tråkigt med svart, men jag tycker det är snyggast! ÅHH VAD JAG ÄLSKAR MINA BOOTS! lovelovelove. ♥

vilka är era favorit skor?

f: jump.

Det är härligt att se att läsarantalet håller i sig även idag, man blir verkligen glad!:) Kom ganska nyligen hem efter ett tur på stan. Det finns verkligen mycket snygga kläder nu som jag skulle vilja handla men jag får verkligen inte plats i mina garderober längre så tyvärr har jag shoppingförbud! När jag var klar mötte jag upp mamma och så åkte vi och handlade lite mat istället.

Det är för kallt ute för att gå ut och fotografera, så jag tänkte istället att jag skulle fixa lite hoppbilder som jag skulle visa er. Men jag kan säga att jag gav upp efter 20 minuter, jag var helt slut. Det blev bara suddigt och jag hoppade antingen för sent eller för tidigt HELA JÄVLA TIDEN! Jag blir så irriterad när det inte blir som jag hade tänkt mig. ÅÅÅÅÅHH!
















M: Barn

Igår köpte jag klubbor och det kändes lite barnsligt men det är gott! Men på tal om det barnsliga så kom jag och tänka på en händelse på bussen härromdagen när jag skulle till jobbet.  När vi åkt några hållplatser så kliver det på en lågstadieklass på bussen och ljudnivån steg genom taket. Bussen blev överfull och i sätet bredvid mig satt 3! st små tjejer. De satt och stirrade på mig jätte länge alla tre. Jag kunde knappt hålla mig för skratt för deras ögon var helt runda och de bara tittade helt ogenerat på mig. Tillslut sa en av tjejerna " Vilken snygg mobil du har !" Jag blev helt ställd och svarade " tack så mycket" och log mot de små. och direkt efter så sa en av dem " Du är med snygg" helt ogenerat det med. Då kan vi snacka om att jag blev ställd och lite generad. Haha. Barn är verkligen helt underbara ibland. Det dem säger kommer rakt ifrån hjärtat och de säger verkligen vad de tycker, oavsett vad det än handlar om.

Ibland är de allt för härliga !



Jag och min bror för X antal år sedan !



F: talkt to you later!

Hallå! Nu ska jag ner en sväng på stan! Måste fixa ett par saker innan jag tar helg. Vi hörs när jag kommer hem,  då ska försöka fota lite också! ♥ kisses!


f: What am I supposed to do?!

PHOTO BY: HANNA ANDERSSSON!



Godmorgon! ♥

När jag gick och la mig igår så började det snöa, det blev vitt på marken och självklart hoppades jag på att snön skulle vara borta tills jag vaknade. Klart den inte var, den ligger fortfarade kvar. Den borde smälta idag, jag vill för fan inte ha snö i oktober!

Jag vaknade för en timma sedan, kunde inte bestämma mig ifall jag skulle duscha eller äta frukost först. Så jag satt där på sängen och mumlade för mig själv. PLÖSTLIGT ringer det på dörren. Och ni vet när man känner sig lagom fräsch, håret står åt alla håll? Man har ingen direkt lust att öppna då. Så jag smyger tyst fram till dörren och tittar igenom kikhålet, och utanför dörren står det två urläckra killar i 20-25 års åldern. Byggarbetare självklart! Grr! haha (Kanske ska tillägga att alla lägenheter ska få nyarenoverade badrum.)  Jag fick panik, jag kunde ju inte öppna som jag såg ut! Så jag springer in i badrummet som jag antar att de hör och hoppar in i duschen och lagom när jag blivit blöt kommer jag på att jag inte har någon handduk. Så jäkla komiskt! Jag var livrädd att de skulle gå in själva i lägenheten med huvudnyckeln och jag förberedde mig på att be dem hämta en handduk åt mig, hahah! Men det var ingen i här när jag kom ut. Nu blir det frukost! ;)

Vi hörs om en stund! ♥


M & F : BESÖKSREKORD!

Hallå allihopa! Här kommer en liten hälsning ifrån oss båda!
Besöksrekord så det sjunger om det, haha. Välkomna! Jävlar vad glad man blir när man ser hur besökarna hela tiden stiger! Kul att så många har hittat hit, till oss! Vilka är ni?  Tack, tack, tack! Hoppas ni vill stanna här tillsammans med oss.  Imorgon är det en ny dag, ses vi då!?


GODNATT <3

Ps. Vi har en funktion här på bloggen där man kan skriva en kommentar, ni får gärna använda den också! ;) haha






M: Kenza&Tyra Show

För två veckor sen så blev Ewelina på mitt jobb blåst av Kenza o Tyra till deras show.  Samma dag så klippte jag Fredrica. Jag visste att Ewe skulle bli blåst och det var extremt roligt och stå mittemot och se allt som hände. Jag hade så svårt att hålla mig för skratt när en efter en kom in och jäklades med henne. Och inte minst hennes kund som velade under hela klipp tiden. Tänk er en kund som velar och verkligen inte kan bestämma sig under 45 minuter. Tänk paniken, stressen som byggs upp. För efter 45 minuter ska nästa kund sitta i stolen. Vilker innebär att hon då skulle vara 45 minuter försenad till nästa kund.

Det var en väldigt rolig förmiddag ialla fall. Jag tycker väldigt synd om Ewelina som fick utstå allt det där men det klarade hon av väldigt bra. Jag hade DÖTT om det hade hänt mig ! Så Fredde, LOVA ATT ALDRIG UTSÄTTA MIG FÖR NÅGOT SÅNHÄR! Det skulle hon lätt kunna göra.

Fick inte upp mina egna bilder, för bilduppladdningen är hel mojje.
så Tog Fredricas. Ewe är tjejen mitt på bilden med kopparhåret! Ni kan se hela klippet HÄR




f: Kenza&Tyra-show

haha, jag och melinda syntes många gånger i klippet av läsar drömmen. Är jag lokalkändis nu eller? hahaha!


f: walk of fame

Hej darlings! ♥

hoppsan då, nu börjar läsar antalet stiga igen. Det går verkligen upp och ner hela tiden, men det är kul att se att ni läser vår blogg, om ni bara kunde kommentera lite också! Ni är iaf välkomna hit! Vilka är ni sötnosar?

Fick övningsköra hem till pappa idag och lagom när vi hade parkerat hör jag någon roppa mitt namn. Och när jag vänder mig om ser jag att det är melinda! Man blir så glad av att bara se henne! Följde med som sällskap till affären och så fick jag en klubba som tack!

Nu sitter jag här i soffan och väntar på att Kenza&Tyra show börjar. Läsardrömmen är ju ifrån Norrköping idag, och jag var på platsen där det skedde. Så vi får se om jag och melinda syns överhuvudtaget, då kan jag bocka av "synas i tv" ifrån min lista. :)

LOVE / F. ♥


f: It's cold around me.

Ska alldeles snart åka till pappa, men tänkte att jag kunde slänga in en uppdatering lite fort bara. Har lite saker att fixa med innan jag är klar för att åka, det känns som om hela dagen har sprungit iväg.

Förra veckan köpte jag en svart pälsmössa inne på H&M's killavdelning för ynka 99kr. Nu längtar jag till det blir riktigt kallt så jag kan få använda den. Men det lär väl dröja ett tag till?


talk to you later!

f: fail

Haha, jag är så himla dålig på att blogga. Såg att Melinda hann blogga innan hon åkte till jobbet! ♥ Själv misslyckades jag redan imorse. Tanken var att jag skulle ha slängt in ett godmorgon-inlägg men direkt när jag gick upp så tittade jag och syrran på en film innan hon stack iväg till jobbet och därefter gjorde jag mig i ordning. Men nu sitter jag äntligen här. Snart dags att göra i ordning lite lunch innan man åker hem till pappa.

behöver förnya min spotifylista lite, vet ni någon bra musik?
vi hörs lite senare! ♥

PHOTO BY: Hanna Andersson ♥


M: Off to work.

Jag är så dålig på att uppdatera. Men jag jobbar så mycket.  Och nu ska jag till jobbet. Gosh.



f: see you tomorrow.

Vi hörs imorgon, då ska jag ta tag i det här på riktig. Tänkte istället lägga mig i sängen och titta på lite webb-tv. Här hemma är det jättekall, det känns som jag ska för frysa mina fötter. Så istället kryper jag ner under duntäcket. Imorgon när jag har vaknat ska jag äntligen börja blogga på riktigt. Ska försöka att få melinda att uppdatera lite, men hon jobbar och sliter hon. ♥

godnatt finaste! ♥



f: do it!

Se hit ett tag mina vänner! Offra en minut av erat liv för rosa bandet. Hjälp till att rädda liv!

Rosa Bandet får 10 kr från försäkringsbolaget Chartis tack vare den här länken: – Klicka här och gör en skänk-länk du också!

Stöd rosa bandet


f: I'm in!

Jag älskar ringar! Just nu är jag med och tävlar hos Rebecca om en super fin ring ifrån Cocoo. Vill du också ha en chans att vinna? Gå in på hennes blogg för att vara med och tävla! Wish me luck! ♥





f: twenty years from now

Hej bloggen!

De senaste dagarna har jag haft fullt upp hela tiden. En otroligt bra helg, mycket skratt och lite sömn. Så igår kväll somnade jag nästan direkt när jag la mig i sängen. Nu blir det en bättring med bloggandet ifrån min sida!

För någon timme sen såg jag en film som heter Gilbert Grape, det är ifrån 93, så möjligt att ni har sett den. Filmen var okej, men det jag tänkte på när jag såg filmen va hur mycket allt har utvecklats på de 17 år sedan filmen gjordes. Kvalitén, ljudet - jag tror ni förstår. Och vet ni vad jag precis har gjort? Jag har skickat ett meddelade till mig själv i framtiden. Det jag skrev till mig själv kommer jag få tillgång till år 2030. Så när jag är 39 år, kommer jag kunna läsa meddelandet. Gå in Här och skriv en hälsning till er själva eller någon annan!


M: JAAA

Igår klarade jag mitt gesällbrev! Shit shit shit.  Jag var så nervös att jag skakade som ett löv i en storm typ. Det var knappt att jag kunde kamma håret i ett av momenten. Haha. Men jag klarade det !!! JAAAAAAAA!

Nu kan jag kalla mig riktigt FRISÖR!

YAAAY


f: stupid

För jag blir så dum av dig
Säg bara till när var hur
Visst det är väl dumt av mig
Men jag blir som blind, jag blir som stum
Jag borde nog lugna mig
Dom kommer döma mig
Du lär väl lämna snart och här står jag kvar
För jag blir så dum av dig.


f: a new day




Godmorgon! ♥

Vet inte vad som har hänt med mig, förr sov jag inte länge än 9 vanligtvis, men nu har jag inga problem att sova till 12 om jag bara får chansen. Länge sedan jag sov tills jag vaknade av mig själv, och sedast när jag gjorde det sov jag i 13 timamar. Så jag måste varje dag ha alarm på mobilen om jag ska vakna skapligt. haha, intressant va?

Nu blir det frukost och sedan ska jag på möte vid 11. Vi hörs när jag kommer hem! ♥

f: make a list

Har precis ätit lite nu och jag är riktigt uttråkad. Har gjort en lista i brist på något att skriva om. Nu blir det att titta på ett avsnitt av Bartenderskolan. Vi hörs om en stund igen!

Klädsel 

Vad har du på dig idag: -svarta träningsbyxor och ett linne
Vad använder du just nu för skor: converse, svarta
Favoritfärg på kläder: svart!

Senaste
Låt du hörde:
Estelle ft. Nas - Fall in love
Film du såg: Hachiko
Mat du åt: Soppa
Kram: Melinda
Puss: ?
Fest: Förfest med melinda förra helgen
Känslan: Glad
Ilska: det var länge sedan, haha.
Resa: thailand, februari..

Glädje: Idag när jag träffade Kenza.
Dröm: I natt, drömde ngt sjukt om julafton
Boken du läste: Körkortsteoriboken
Personen du träffade: syster
Personen du pratade i telefon med: Mamma
Personen du fick sms av: Fredrik
Gången du var utomhus: februari
Gången du sov: inatt.
Saken du köpte: Födelsedagspresent till syster, kan inte säga vad.

Om dig

Namn: Fredrica
Ålder: 19
Längd: 1,62cm
Smeknamn: Fredde säger väl de flesta.
Syskon: Rebecca
Sysselsättning: mellan två jobb
Ögonfärg: b
Skostorlek: 39

 





f: hungry-

Haha, nu har jag smält Kenza-grejen lite och insåg att jag blev lite hungrig. Så nu är det dags att laga lite mat, sen lunch. Förresten! Jag såg att det var besöksrekord här igår, välkomna! :) Hoppas ni stannar hos mig och melinda!

Vi hörs senare, puss. ♥


f: you've made my day - Kenza!

Hallå!

Precis kommit hem ifrån stan efter ett par ärenden tillsammans med melinda. Började dagen med att bli klippt hos melinda på salongen. Vet ni?! Träffade Kenza och Tyra i full action inför deras show. Haha, blev hur nervös som helst. Plöstligt ser man två personer, vars bloggar man följer dagligen. När man sitter och läser deras bloggar, känns det som ens egna vänner eftersom man tar del av deras liv varje dag. Men när de bara stod framför ögonen på mig insåg jag att jag inte känner dem, de har ju ingen aning om vem jag är. Och då blev jag ännu mer nervös. Det är helt sjukt. HAHA. Men efter lite mod gick jag fram till Kenza och tog en bild med henne, och småpratade lite. Det här gjorde min dag, helt klart! :D



f: hey, slow it down.

hej raringar! ♥

har inte uppdaterat på ett par dagar, jag vet. Men jag hade ändå inget speciellt att skriva om, så jag kände att jag lika gärna kunde låta bli. Nu har iaf en ny vecka börjat igen, och veckan känns fullbokad. Imorgon är det upp tidigt som gäller, för körlektion. Där efter ska jag och syrra ut och fotografera lite så jag hoppas på fint väder!

Tänkte snart krypa ner i sängen, om jag ska orka upp imorgon runt 7. 
Först bjuder jag på en bild ifrån i helgen, melinda och jag.

bild lånad: Otten

Godnatt! ♥

f: see you tomorrow

hallå vänner. ♥

igår var det party, all in!
trots att otten inte var något att hurra för så hade jag och melinda en bra kväll.
har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde igår när en kille skulle göra ett snyggt hopp och ramlade rakt framför ögonen på mig. Jag vek mig av skratt, visste inte vart jag skulle ta vägen och jag vet att dörrvakten ville skratta lika mycket som jag. HAHA, stackars kille! HAHAHA! 
idag är jag iaf riktigt sliten och trött, så det blir en kväll i soffan.


vi hörs imorgon. ♥ 

f: Jeffrey Campbell

Jeffrey Campbell. Vill ha dem allihopa! Så jävla snygga! Ge mig! ♥ grr!


f: autumn

Godmorgon!

utanför fönstret är det världens tråkigaste höstväder idag. Skulle helst vilja stanna inne hela dagen, men jag ska iväg på ett möte vid 2 så jag har inte så mycket val. Men innan jag ska iväg så blir det slapp i soffan, och titta på några avsnitt av Den unga överklassen. Har ni sett det? Man får följa ett par tjejer ifrån danmark, ett bra tidsfördriv!

Hörs om ett tag igen. ♥ /fredrica


f: get inspried








Kadri Raudsepp by Damon Baker in Kadri


Underbara bilder. Inspriation till tusen. Nu är det dags för mig att sova!
Godnatt sötnosar, vi ses imorgon! ♥ / fredrica

M: There's no time!

Tiden bara glider genom fingrarna på mig. Ibland försöker jag greppa tag i den och sakta ner lite men allt sker så himla snabbt och det är sällan att jag får 5 minuter till saker som jag verkligen vill göra. Och några ord som slängdes åt mig härromdagen gör mig deprimerad " Välkommen till verkligheten". Ska verkligheten verkligen vara så. Man jobbar 8-12 timmar om dagen, åka hem laga mat städa handla osv. När ska man hinna med det roliga, det som gör en glad eller lugn. Hinna träffa dem människorna som ger en styrka och glädje i livet. Man ska tydligen inte hinna med det så som livet ser ut nu och det skrämmer mig. Det är inte det att jag vill ut och festa jämt och leva ett sånt liv men allt som gör mig lugn, glad och ger mitt liv extra ljus är värt så otroligt mycket för mig.  Är alla "måsten" och "borden" viktigare än en harmonisk och lycklig vardag ? - Nej för mig är det inte det och jag vägrar Välkomnas in i den världen. Aldrig



f: it's time to wake up.

vilken blogg man än tittan i (nästan!) så hittar man inspiration, tips och länkar till snygga kläder och nätbutiker. jag tycker att det är otroligt svårt att hålla fingrarna i styr och inte klicka hem saker dagligen. Jag tror ärligt talat att jag lider av någon form av beroende. Man blir glad i hela kroppen när man har köpt något, man känner sig lycklig - vet ni vilken känsla jag menar? Samma sak när andra handlar och jag är med. Det gör mig också glad! Det här kan inte vara normalt. Men jag tror inte att jag är ensam. Det behöver inte vanligvis handla om dyra kläder eller kläder överhuvudtaget, utan en hårspray eller en mascara utvinner samma lycka. Den som säger att man inte kan köpa lycka, ljuger! Det är sällan, otroligt sällan jag kommer tomhänt hem, men jag kan bara inte låta bli. Garderoben är överfull, och jag får inte in något mera och jag rensar väldigt ofta.

Nu har jag kommit överens med mamma. Jag ska inte handla mera, om jag verkligen inte behöver något. Det är otroligt svårt, värre än det går att förklara. Men nu måste jag verkligen skärpa mig, för jag vill inte ens tänka på hur mycket pengar jag har slängt ut på allt jag har handlat senaste tiden. Det är mycket..

Jag är väl inte ensam? För det kan jag omöjligt vara!






xoxo - fredrica

f: home sweet home.

kom nyss in i värmen efter ett par timmar teorilektion samt teoriplugg. Syrran lovade att hämta upp mig när jag hade pluggat klart och jag insåg när jag stod i kylan och huttrade hur mycker jag längtade tills jag är oberoende av någon. Kan ta mig över allt, helt ensam. Jag vet, ni tänker säkert "prata inte om det förbannade körkortet" och jag försöker verkligen, haha. Men det är i stortsätt det jag gör om dagarna, körlektion, teori och allt plugg. Så det är hur det ser ut i mitt liv just nu.

Nu sprider sig lasagnedoften ifrån köket igenom hela lägenheten. Magen kurrar, och jag sitter jag bara och väntar på orden "maten är klar". Haha, jag står nästan i "på era platser-klara-färdiga-gå"-ställning framför soffan. Förstår ni då hur hungrig jag är?!

Ska springa ut i köket och göra allt jag kan för att skynda på maten. Vi hörs om ett tag älsklingar!


f: do me a favor, stay inside.

Godmorgon!

Sitter just nu i soffan och trycker i mig lite frukost. Runt 9 kommer pappa och hämtar mig, då ska vi övningsköra en stund. Det är ju ganska lugnt med trafik ute, så det går nog bra. Det känns som att körskolan är mitt andra hem nu, och det känns som att jag är där jämt. Men nu ska jag ha det! Haha, nog pratat om körkortet.

Vi hörs lite senare! ♥

xoxo - fredrica


f: here we go.

då så mina vänner! snart är tisdagen över, och jag förstår inte riktigt vart tiden tar vägen? Jag hinner inte med!
Jaja, egentligen hade jag planerat att inte säga något, men eftersom att de flesta jag känner vet redan så kan jag lika gärna berätta det här med. Haha, nu låter det som att jag ska berätta världens grej - och det är det för mig iofs - men jag håller på att ta körkort! Yes, nu j*vlar! Har tagit lite lektioner, gått riskettan del 1, och efter imorgon är teorilektionerna slut. Det känns otroligt bra, och längtar som bara den tills jag har platskortet i min hand. Nu vet ni, så ni håller väl tummarna för mig? :)

Imorgon blir det upp och hoppa tidigt för att övningsköra med pappa. Ha en trevlig kväll! ♥



xoxo - fredrica ♥

f: a busy woman

hallå allihopa!

även denna dag har sprungit iväg, och jag har inte hunnit göra så mycket. Upptagen hela dagen med andra ord. Idag är det kanelbullens dag, och när jag kom hem nu ikväll så höll min syster på att baka bullar. Så nu luktar det nybakta bullar i hela lägenheten! Snart dags att sova för min del, upp skapligt imorgon och fixa lite saker. Innan jag säger godnatt för ikväll, tänkte jag visa er några av bilderna jag tog igår.

Ha en trevlig kväll! ♥












f: i'm in!

jag antar att de flesta är sugna på att ha en iphone? jag är det iaf, otroligt.
nu finns det chans att vinna iphone 4 hos Pierre Robert (länk!) Gå in där för mer information!




Det här är mitt bidrag, en outfit där strumpbyxorna är i fouks. Skulle jag vara lite modigare när det gäller att använda strumpbyxor (förutom svarta!) så skulle jag kunna tänka mig att använda outfiten. Otroligt snyggt! Nu håller vi tummarna!

f: you had me at hello.

sådär mina vänner! en riktig slappsöndag har det varit idag, och den kommer fortsätta lika dant under hela kvällen. Har varit ute och fotat idag, fint vänder, älskar när solen lyser fast det är kallt. Har precis laddat över bilderna ifrån kameran så nu ska jag väl sitta och fixa med dem lite. Lägger upp några stycken om en stund. Hatar att det blir mörkt så snabbt! Ville hinna med att gå ut och gå, men när man inte har någon att promenera så är det inte lika lockande när det blir mörkt.

har eran dag varit? :)

xoxo - fredrica

F: you make me happy

Godmorgon bloggen!

Igår hade mamma inflyttningsfest här hemma, så det kom släkt och vänner, jäkligt lyckat! Nu är allt i lägenheten i sin ordning, och jag trivs så himla bra här. Hahha, om jag någonsin ska flytta hemifrån så får väl mamma kasta ut mig! :)

Underbart väder ute idag, så nu ska jag ut och fotografera. Fånga hösten på bild!
Vi hörs lite senare, hoppas allt är bra med er!

xoxo



f: what's going on?!

vad är det för fel? Jag kan logga in på bloggen utan bekymmer, men när jag har publiserat så ser går det inte att se bloggen överhuvudtaget, det står att man inte kan hitta sidan. ser ni bloggen? jag blir så trött. Kommer tillbaka när allt fungerar som det ska. suck!


RSS 2.0