beautiful

fotodag tillsammans med syster. vackert, men gud så kallt.
femhundra bilder senare längtar man efter thailand och värmen.
snö är vackert att titta på - men inte skönt att ha innan för jackan.








over and out - fredrica


this song is for you

And I'm up, down, I'm spinning around
High and dry and kicked to the ground
I'm lost and I'll never be found

My lips were much too shy
The lines about you, they never rhymed
You said I never get things right
(I never said I was the best thing for you)

And baby, where'd you go?
I need you here tonight

Singing myself to sleep
And you're still my favorite melody
It's been three weeks
How long can this go on?
Singing myself to sleep
And you're haunting every memory

Get out, goodbye
Get out of my life
Goodnight








over and out - fredrica


hard work

design. design. design. och åter design. efter ett par timmar börjar jag tröttna och nu har jag gett upp. jag har kommit en bit på vägen i alla fall och det börjar äntligen likna något. men det finns fortfrarande lite smågrejer att fixa, det får bli en annan dag. vad tycker ni?


over and out - fredrica


<3



" Before you, my life was like a moonless night. Very dark, but there were stars points of light and reason. And then you shot across my sky like a meteor. Suddenly everything was on fire; there were brilliancy, there was beauty. When you were gone, when the meteor had fallen over the horizon, everything went black. Nothing had changed, but my eyes were blinded by the light. I could'nt see the stars any more. And there was no mor reason for anything"






Tänk att få de där orden sagda till en.








Wake me and tell me it's just a dream

ibland tror jag att ag blev född på fel plats i världen. vissa anser att de föddes i fel kropp, till fel kön. men jag tror bra att jag föddes i fel klimat. jag har alltid älskat solen och all värme. att åka utomlands är det absolut bästa som finns. när solen börjar värma och våren är på väg, då mår jag bra. i samma stund som jag skriver nu, slänger jag en blick i mot fönstret och möts av ett vitt täcke. så långt jag kan se är det vitt - marken, taken, ja till och med himlen. det känns som ett svartvitt fotografi där man photoshopat in lite detaljer i färg. men nej - hela sverige är täckt av snö. inget jobb för min del idag. stora problem med vägarna. för mycket snö på kort tid, inställda tåg. nu börjar jag åter igen fundera på varför jag fortfarande är kvar i norrköping, i svergie? antar att jag är lite feg och vågar inte riktigt ta steget att ge mig ut i världen ensam. men tanken att packa väskan och bara dra iväg lockar något otroligt. nu väntar jag på att melinda ska gå ut skolan, sedan ska vi upptäcka världen tillsammans.


angående designen, så kommer det snart bli en förändring, förbättring. snart!

over and out - fredrica


dance like you mean it

"Life isn't about waiting for the storm to pass. Its about learning to dance in the rain."



jag drömmer, längtar, räknar ner. på pappret är det femton dagar kvar, snart fjorton. men för mig är det som en lång evig väntan. en väntan som aldrig tycks ta slut. en väntan som jag på något sätt inte får nog av. allt jag tjatar om är det förbannade thailand. paradiset, min dröm. jag ler åt tanken och det kittlar till i min mage när jag tänker på att jag snart befinner mig på andra sidan jorden. solar, badar, shoppar och dricker goda drinkar. utanför faller snön och framför mitt fönster hänger det stora istappar. nu ska jag krypa ner under mina två duntäcken och drömma om paradiset. tänk er - femtom dagar kvar. orden smakar bra i munnen..

over and out, fredrica


Inatt jag drömde...

Imorse drömde jag en undebar dröm. Ni vet en såndär härlig och harmonisk dröm som man inte vill vakna ifrån, man vill stanna i den världen. Men såklart så ska ju alarm klockan ringa och förstöra. Det känns helt fruktansvärt. Man trycker snabbt på snooze knappen och försöker desperat att somna om igen och drömma vidare.  Men det blir ju aldrig samma dröm helt. Man önskar att man kunde trycka på en snabbspola knappt och hoppa in i drömmen igen och drömma vidare.

Men istället får man ta sig i kragen och möta verkligheten som inte alltid är lika underbar och harmonisk som drömmar ibland kan vara. Man kan ju alltid hoppas att drömmen fortsätter inatt!





you will never understand.

bästa vänner -
ni vet, en vän som ni kan dela allt med.
en vän som man kan berätta allt för,
men som ändå stannar kvar.

jag skrattar mig lycklig, för jag har dig -
melinda, min ängel.

vi delar allt tillsammans.
och nu - även en blogg.
vår blogg.



we decide, you read.










over and out /fredrica


WeDecide

let's do this!


RSS 2.0