f: världens bästa mamma!


f: The storm blows around, this harbour town, I listen to its wind as a choir, the shipping forecast is crackling like wet wood upon a fire

Godmorgon sötnosar!

De senaste dagarna har jag vaknat upp av att solen har lyst in genom fönstret. Idag vaknade jag till grått och regn. Hatar när det är tråkigt väder, det drar ner humöret ordentligt. Jag har ganska mycket som skulle behöva göras så det får bli en hemmadag istället.


Några bilder ifrån ett par veckor sedan. Då va det inte så grått:

 

Just det! Skulle även behöva fixa ny header och desgin till bloggen. Skulle egentligen ha bytt för länge sen men inte blivit av. Den som vi har nu är väldigt höstig, så det måste jag se till att börja med idag! Ännu en sak till dagens todo-list. ;)

Hörs senare, puss baby!

M: !!!

Mitt liv ser ut som mitten i en orkan just nu. Allt är rörigt och jag bryter halft ihop. Men om ca två veckor ( då allt förhoppningsvis lagt sig lite) ska jag försöka ta tag i bloggen igen. Då kan jag berätta lite vad som har pågått!  Känner mig inspirerad och motiverad till bloggandet men måste ha lite tid till det. Fredde håller liv i bloggen så länge, som vanligt. Massa guld till henne! <3

c'ya om ca 2 veckor.






f: some people want it all

Fyndade även en tröja inne på Gina idag. Dock inte det minsta somrig, men vad gör det? Kommer nog passa bra till sommarkvällar till ett par shorts. Och till hösten kommer det nog bli en tröja jag kommer bo i.



 


f: Danger girls love leather jackets, play back to back, and that'll be the day.






f: When I was sixteen I bought my first mercedes benz

Då var man hemma igen efter många timmars springande i affärer. Åkte först till Söderköping för att inhandla lite tyg och tanken var att ta en glass vid kanalen, men det va inget glassväder då. Så vi åkte vidare till Hageby centrum och därefter Maxihuset. Fick en skinnjacka av mamma! Ännu en svart till min samling, mums!


Här är ett litet smakprov på den, visar bättre bilder lite senare.

f: Been there, done that, messed around I’m having fun don’t put me down




f: We're ten thousand miles apart I bet california wishing on these stars

På med bikinin och ut i solen! Nu sticker jag och min syster ut till landet för att sola och försöka på lite färg. Åh, jag älskar värmen och solen, woop woop! Kanske bjuder på lite bilder när jag kommer hem till stan igen. Later dudes!

California king bed går på repeat i mina hörlurar, lyssna!

f: ice cream

Syrran bjöd på glass såhär på kvällskvisten. Det finns alltid plats för en twister i magen. Mums! Världens bästa glass! Nu blir det big brother, later dudes!

 

create avatar


f: söndagsmorgon.

Godmorgon sötnosar!

Jag brukar väldigt sällan dra ner mina persienner när jag ska sova, (för det finns ingen som ser in iaf) och även igår struntade jag i det. Nu imorse vaknade jag att att jag nästan kokade inifrån. Jag ligger alltid under mina två duntäcken men jag brukar inte vara van med att solen ska vara så varm. Det lyser rakt på sängen, så det nästan brände om mina fötter när jag vaknade. På något konstigt sätt sov mina fötter också, hur det nu är möjligt? Så det va bara att ligga kvar tills det gick att gå på dem igen.

Nu sitter jag och äter frukost, om en liten stund ska jag och min kära syster ta en morgonpromenad och även ta med våra kameror. Bjuder antagligen på lite bilder sen! PUSS

bildkälla: weheartit


M: VAD GÖR VI .........?

nuuuuu köööör vi




Kolla in maddes blogg ---->MADDE

f: Make each day your masterpiece

Hey guys!

Återkommer när jag har något roligt att uppdatera er med. Tills dess får ni nöja er med detta:

 

animation maker


källa: weheartit.com

f: sleep all day, party all night




Igår var det valborgsfirande som stod på schemat. Jag hade inte festat sen vi firade min 20 års dag, så nu va det verkligen på tiden. Två tjejer taggade till max, woop woop! När melinda hade slutat sitt jobb och gjort sig i ordning kom hon över till mig för att dricka lite, pumpa musik och sminka mig. I några timmar körde vi all in, och alkohol skratt och danser mixades - bättre start på kvällen kan det knappast bli. Kvällen fortsatte i ektorp, dock dog stämningen i samma sekund som man klev in genom dörren. Stannade där ett tag innan vi smet ut utan att någon märkte och sprang till taxin som körde oss till puls.

Efter ett par timmar dansande, kramar med sina vänner och roliga återseenden med folk man inte träffat på länge så tog tröttheten och skoskavet över och vi hämtade ut jackorna för att åka hem och stupa i sängen. En underbar kväll med världens underbaraste människa! ♥

RSS 2.0