F: Kermit Teroso

 

kärlek. ge mig! de står högst upp på min önskelista - utan tvekan.

f: hamburger



ikväll stod jag för matlagningen i familjen. Det blev "Smokey Hamburgers" med smält ost, bacon och grönsaker i knapriga frisco bröd. Så gott! Är så mätt just nu att jag knappt inte orkar röra på mig. Tänkte slå på en film och smälta maten lite. LATER BABES!


f: spooky



ja, då har klockan passerat spöktimmen för ett tag sedan, och jag tror att det är dags att sova nu. Imorgon börjar jag med en lång sovmorgon och sen drar jag nog på mig träningsskorna och tar en långpromenad för att rensa skallen lite. Vi hörs imorgon sötnosar, sov gott! ♥ pussss

f: strawberry



godkväll!
har för en liten stund sedan mumsat i mig chokladdoppade jordgubbar. åh, vad jag längtar tills är sommar och man kan köpa svenska jordgubbar igen. Så länge så jag nöja mig med dem från egypten, och det va inte fy skam det heller.

nu ska jag gå och borsta tänderna och sen krypa ner under täcket och titta på film tills jag somnar. Kanske slänger in ett inlägg innan det är godnatt, men vi får se. PUSS!

f: it's written all over your body

Godmorgon sötnosar!
Det va länge sedan jag vaknade upp på så gott humör som idag. Vaknade av att solen lös i mitt ansikte och jag drömde mig bort till Thailand och skuttade ur min säng. Nu ska jag snart gå och duscha och fixa mig i ordning innan det är dags att dra mot stan för ett par ärenden. Ska till en tattoo-studio idag. Vem vet, kanske blir det att boka en tid? ;) vi hörs lite senare, hoppas ni har haft en bra start på eran fredag! ♥

 

bildkälla


M: I LOVE IT!

En av de roligaste sakerna jag vet är SMINK! Jag älskar att sminka mig och andra. Nog inte många som vet hur mycket jag verkligen gillar det. Jag bär ofta väldigt mycket smink med mörka ögon, eller mörka läppar. Men till vardags måste jag verkligen tona ner det. Det ser lite knas ut när man har värsta partysminket mitt på ljusa dagen och på jobbet liksom. Men ibland kan jag inte hjälpa det så då får de åka på lite extra på vardagssminket.

Nu ikväll har jag suttit och lekt med mina sminkpaletter och fina borstar. Tyvärr syns det alltid så sjukt dåligt på bild men jag gör ett tappert försök ändå och slänger upp en bild på mig just nu. Bilden gör det INTE rättvisa och man ser inte alls vilka fina färger det är. Mycket finare i verkligheten. Jag verkligen älskar kombinationen rött-guld så fick bli en guldig-brun-röd make på ögonen + mörkröda läppar med en touch av glans.



f: Oh hi, I'm that guy

Igår hittade jag av en slump detta klipp, grym kille! Ni måste lyssna på honom!



M: Tjejkväll

Ska snart sticka iväg och träffa Veronica, vi ska köpa mat och hänga hemma hos henne och mysa. Hon är så underbar!


f: snap!

I samma stund som jag vaknade och öppnade min sovrumsdörr hoppade katten in och ville mysa. Passade på testfota honom med min nya mobil som anledde igår. Mycket bättre än min förra mobil, och gratis också - jag är helnöjd! Nu ska jag göra mig i ordning innan det blir att åka och handla med papp!

 

Vi hörs senare snyggingar, hoppas ni får en bra dag! PUSS


f: read my lips.

 

Idag gör vi på läppstift! Nu ska jag snart hoppa i skorna och springa till bussen. Sen blir det jobb hela eftermiddagen. Vi hörs ikväll!


f: jeansshorts med nitar

Förra veckan när jag började kolla igenom mina sommarkläder inför thailandsresan hittade jag mina ljusa jeansshorts. Jag älskar dessa shorts, men de va bara så tråkiga så jag fixade till dem lite med nitar. Blev supernöjd med resultatet! Nu är det bara att vänta tills jag får använda dem :) Igår va det bara 4 veckor kvar.

Såg även att snygga Kenza skulle pimpa upp ett par jeansshorts med nitar. Kul att vara före storbloggerskorna någon gång! :)

Nu dags att göra mig i ordning och slänga i mig lunch innan det är dags att åka till jobbet! PUSS


f: thailand.

för ett par dagar sedan bokade jag, min mamma och syster en resa till thailand. Imorgon är det fyra veckor kvar tills vi är på väg till värmen. gissa om jag längtar! Sol, bad, shopping och en kall cola/öl i skuggan - det kan inte komma mer passande. Vi ska vara borta i tre veckor. yes yes yes!

i höst eller nästa vinter, vill jag åka iväg och vara borta typ två månader. få uppleva världen, och leva på andra sidan jorden. jag vill, och jag ska!


Thailand 2009:

 

Thailand 2010:

 




f: your name on my lips.

Hej finisar!

hur många gånger jag än säger att jag ska skärpa mig, så blir det ingen skillnad. uppdateringarna kommer när jag har lust att skriva, bättre än så blir det inte.

Ska snart skjutsa runt på pappa som måste uträtta några ärenden. Han har ont i ryggen så han knappt kan gå, så jag får ställa upp som privat chaufför. Ställde upp utan tvekan eftersom jag älskar att köra hans bil. Påtal om att köra. Igår hämtade jag ut mitt efterlängtade körkort. Ett rosa kort gjort av plast. Fyfan vad glad jag är att ha det. I sommar är det jag och melinda som ska ut på road tripp!

måste fixa lite innan jag tar den svarta vovlon och gasar iväg.



M: Time changes, but my love for you will never change.




Ingen kan förstå hur starka band vi har.


M: Jag jobbar upp magmusklerna!

Vi fortsätter på den roliga linjen och slänger upp två favoriter. Jag älskar dem här och skrattar fortfarande lika mycket som första gången jag såg dem! Hoppas ni gillar dem! Ni måste se andra halvan av andra videon. Det är hysteriskt roligt!




M: Andningssvårigheter!!

JAG ÄR I CHOCKTILLSTÅND! DET VAR EN UNDERBAR START PÅ MORGONEN. JAG ÄR HELT SKAKIS SOM DEN NÖRD JAG ÄR! ÅHH NU LÄNGTAR JU INTE ÄNNU MER TILL NOVEMBER!



BILD LÅNAD FRÅN BÄSTA SIDAN FÖR OSS TWILIGHTERS http://www.teamkristen.blogg.se

M: Fruktansvärt roligt

Jag har ont i magmusklerna! Åh jag älskar våran östgötska!


f: you.


f: tänker tillbaka och minns hur det va när solen värme mitt ansikte, vinden lekte med mitt hår och hur sanden kittlade under mina fötter..












M: Love is in the air !

Älskar när han trevar efter hennes hand och hon hålller lite i hans pekfinger! SÅÅÅ GULLIGT !!!

Why would I want something that's private to become entertainment  for other people? - Kristen Stewart

So true!



M: Nytt år Nytt hår !

Jag kände att jag verkligen behövde någon förändring. Det fick bli håret den hår gången. Vad sägs ? Hiss- Diss ?





f: the last day.

Hallå älsklingar!

Hoppas allt är bra med er. Då va det söndag idag då! Det har redan gått två dagar på det nya året, känns knappt som man hänger med, men hoppas att detta år blir bra. De sista dagarna på 2010 va bättre än jag någonsin kunnat önska. Jag tog körkort och jag fick en timanställning. Det enda jag nu vill, är att resa härifrån och vara borta länge. Har precis ätit upp min frukost. Haha, frukost kl 13 - imorgon börjar allvaret. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och göra min i ordning.

Hur mår ni?


RSS 2.0