f: i'll be there, always.

till dig, ♥

Någonstans långt inom mig förstod jag vad som höll på att hända. Men inte trodde jag att det skulle ske precis nu - eller så var det precis det jag gjorde. Jag blundade för en stund och låtsades att världen spelades efter mina kort. Men i samma hundradelsekund som jag öppnade ögonen igen kom verkligheten ifatt mig.

Direkt när första foten snuddade golvet i hallen så kände jag en kall känsla. Som om allt vore fruset, som en
ny istid hade placerat sig hemma. Allt tinade när jag såg dig i vardagsrummet, men inte på samma sätt som jag hade hoppats, inte alls.  Istället för att isen skulle smälta, obemärkt, så blev det en kraftig våg som slog mig i ansiktet och träffade mig rakt i hjärtat, jag drog ett djupt andetag efter luft.

Dina tårar som du kämpade med att hålla inne samtidigt som de brände, värre än största brand, bakom dina ögonlock, trillade ner på dina skära kinder så fort jag tilltalade dig. Kanske valde jag fel ord, fel tonläge eller kanske hade det inte någon påverkan alls? jag vet inte.

Det enda jag vet är att ord kan inte beskiva hur ont det gör i mig att se dig ledsen. Ditt leende som kan lysa upp ett helt rum var som bort blåst. Allt jag såg vad tomhet. Men älskade du, du är aldrig ensam. inte så länge jag finns i alla fall.

Allt måste få sin tid att läka, och även få byggas upp på nytt. Du har avslutat ett kapitel i ditt liv, och måste få den tid du behöver för att vilja skriva ditt nästa kapitel. Hur svårt det är känns, så kommer du en dag vara redo att fylla de tomma bladen i livet med något nytt. Alla måste våga blöta ner kinderna med de allra saltaste tårarna för att finna strykan att leva vidare.

Kära du, det vi inte byter i ord byter vi istället i blickar. Lika väl som en blind man kan läsa med hjälp av blindskrift så kan jag läsa av dig. Du behöver inte säga någonting, vill bara att du ska veta att du aldrig är ensam, inte för en sekund. Så tveka aldrig. När du faller låt dina vingar bära dig.




M: I'M IN LOOVE!

Jag bara måste ha den här sminkpaletten och de här borstarna. Ska klicka hem dem imorn! Sen ska Fredde få sitta modell då jag gör både smink och hår. Kanske kommer upp några fina bilder när vi haft våran photoshoot.



Vill ni gå in och kolla  vad mer de har att erbjuda, klicka HÄR!




turn around and look behind you

minnen.
vissa dagar kan jag leva på mina minnen.
minnen som har blivit en del av mitt liv, bra och dåliga.
endel minnen är starkare än andra-

kan ni någon gång sakna något som ni hade förr?
sakna att vara på en plats.
sakna att vara tillsammans med en person.
sakna ett tillfälle, ja ni vet.
ibland kan jag önska att bara för en dag få spola tillbaka tiden.
bara för att få känna det jag kände då.

Men tider förändras och dörrar stängs och öppnas.
Man växer i sig själv och väljer nya vägar att gå.
De personer som man träffade varje dag, ser man knappt längre.
Det känns som att alla försvinner längre ifrån varandra.

idag möte jag en person som jag inte har pratat med på flera år.
Vid en tidpunkt prioriterade jag fel och lämnade många på vägen.
Det tar längre tid än vad man tror att bygga upp det igen.
mötet med personen, blev lättsammare än jag någonsin hade kunnat tro.
äntligen känns det som allt är bra mellan oss, efter många års tystnad.


f: take a look.

sådär, då va det fixat.
kände att det var dags att lägga in en ny header i bloggen.
de andra orkade jag inte fixa, inte nu i alla fall.

vi hörs om ett tag!


f: Everything changes, from now on.

OBS. Håller på att göra om lite på bloggen, tänkte byta header och sådär.
Om det fungerar som jag vill, kommer detta gå på nolltid.
Ses om en stund!

f: I'm here for you.

en sak är säker; på facebook sprider sig allt otroligt fort! Innan men hunnit blinka så är alla uppdaterade om det senaste. ja, jag är inte sämre själv, facebook uppdaterar mig dagligen., flera gånger dessutom. Nu sprider det sig en nyhet som vänder sig till tjejer speciellt att polisen har ett pratjoursnummer - "nattknappen" (08- 504 466 66) dit man kan ringa; fredag och lördagar 23.00-3.30. För att ha någon att prata med, om man tillexempel ska hem själv ifrån en fest. De pratar med en hela vägen hem, ja tills man är innanför dörren. Jag läste nyss att funktionen nattknappen är till för alla de personer som bor i Stockholms län. Går det inte att utnyttja numret om man inte bor i stockholm så hoppas jag att detta sprider sig vidare i hela Sverige. Alla har inte föräldrar, vänner, pojkvän/flickvän att prata eller ha sällskap med när de ska hem på nätterna, och det kan vara farligt därute.

Jag bor inte i Stockholm men jag har lagt in numret iallafall i min telefonbok. Ifall jag någonsin skulle behöva gå hem ensam, skulle jag vilja använda mig av detta nummer. Hellre att prata med en främling som har koll på vart jag befinner mig (ifall något skulle hända) än att behöva gå ensam och ingen vet vart jag befinner mig. Och även om inget skulle hända, så är det endå en slags trygghet, eller hur?

Skulle ni kunna tänka er att ringa dit när ni ska hem?



f: his eyes make the stars look like they're not shining.

usch, idag är det inget vidare skönt väder ute och jag som är så  förbaskat rastlös. Får väl dra på mig en halsduk, sätta på ipoden på högsta volym och gå en långpromenad. Jag vill ut och resa nu! Mamma pratade förut om en weekend till london innan jul -yesyesyes! men just nu skulle jag vilja resa till värmen och solen. Ligga på stranden hela dagarna och varva med att hoppa ner i vattnet som inte svalkar ett dugg. Så om du vill bjuda mig på en resa till paradiset, just tell me, haha!


f: but just like everyone else I'm living this life.

tittade igenom några av mina tusentals bilder jag har på datorn. tänk, med alla bilder finns det minnen. vissa stunder saknar man mer än andra. tänkte visa er två bilder ifrån min studentvecka. När vi körde studentbrännboll och tävlade mot 52 andra lag och vi vann. Vinnare 2009 - lag rosa. Det ska jag aldrig glömma!

xoxo


f: Some people want diamond rings, some just want everything

ingen kan väl direkt ha missat att Kenza har gästdesignat hos guldfynd och att hennes kollektion släptes igår. Idag när jag tog en runda på stan hoppade jag in lite snabbt på guldfynd för att titta på hennes smycken. Dirket när jag såg ringarna blev jag kär. Det hela slutade med att jag köpte två av ringarna, och damen i kassan informerade mig glatt om att jag var bland de första i hela norrköping som har dessa ringar, haha. jag är totalt förälskad i dem.

här är mina älsklingar:

 

 

xoxo


f: So listen to me

titta på detta klippet.  Är de inte grymma? Riktigt häftigt!


f: The city never sleeps, neither do I

nu är det dags för mig att säga godnatt för idag.
imorgon ska jag starta dagen med en lång promenad, därefter åker vi en sväng till ikea för att handla lite saker.

bjuder på ett par bilder jag tog för ett par dagar sedan, ifrån balkongen. godnatt








f: you'll never know what's behind the door.

en bra onsdag.
började med en tur med syster till affären för att handla lite saker tills dagens bakning.
därefter blev det ett par timmar i köket, då vi skulle göra olika experiment med tårtfyllningar.
tog ganska mycket bilder, men de kommer in här en annan dag.
på eftermiddagen träffade jag, melinda.
hon kom hit och lockade mitt hår och sedan gick vi ut i det fina höstvädret och fotade lite.

hoppas ni har haft en bra höst dag, imorgon ska det tydligen bli 17 grader!

xoxo







ps. melinda. du kan logga in på msn ifall du vill ha bilderna jag tog på dig. love

f: meet me halfway

Godmorgon!

Måndag idag, en ny vecka och fyra år till med alliansen. Det är mycket snack nu över allt med politiken, och jag har redan sagt vad jag tycker. Men SD i riksdagen, vad är det som händer? Jag hoppas verkligen på att ingen kommer sammarbeta med SD så att det blir omval. men nu skiter vi i politik!

det händer inte så mycket i mitt liv nu, jag söker jobb och springer till arbetsförmedlingen titt som tätt, umgås med mina vänner och spenderar mycket tid tillsammans med syrran eftersom hon också är hemma om dagarna. Idag, mina kära vänner ska jag börja ett nytt liv. Äta bättre, träna mer. När jag ändå går hemma så kan jag lika gärna träna. Så nu j-vlar!

xoxo

f: Here I am - I'm fearless, I'm young

Egentligen borde väl denna söndag vara veckans vilodag, då man springer runt i slappa kläder och inte vill gå utanför dörren, men idag är det en speciell dag i Svergie eftersom det är valsöndag, så de flesta är väl ute och gör sin röst hörd. Ja, det är otroligt viktigt! Och förutom att rösta, så har jag en fullplanerad dag. Sitter just nu i soffan och väntar på att syster ska bli klar så vi kan göra dagens första ärenden.

Jag vet hur tråkigt det kan vara att läsa om valet, men jag vill ändå yttra mig lite om det. Jag har egentligen aldrig varit direkt insatt i politik, har alltid tyckt att det inte rör mig. Men nu har jag totalt ändrat åsikt. Jag har insett att det handlar om min framtid. Självklart vill jag påverka Svergie och dess politik, göra min röst hörd. Första gången jag får rösta, och jag kan säga att jag stolt röstar på den rödgröna sidan. Igår pratade jag med en vän som hade röstat på moderaterna, och han frågade mig, kanske med glimten i ögat om jag hatade honom för det. Nej, självklart kan jag inte göra det, för det är inte det vår vänskap bygger på, plus att man får rösta på vad man vill  :) men enligt min åsikt så gynnar moderaterna ingen mer än de som är rika. B la:  100 000 fler går arbetslösa, och jag är en av dem och så de vill sänka skatten för de som tjänar mer pengar. Den rödgröna sidan däremot tycker att de som tjänar med pengar ska betala mer skatt, och istället för att sänka skatten vill de istället tillsätta fler lärare på våra skolor så att det blir färre elever/lärare. Framtiden börjar i klassrummet. De rödgröna ser de sjuka personerna och alla dem som behöver någon form av hjälp. Jag menar inte att svergie ska bli ett bidragssamhälle, men det är inte mer än rätt att de personer som är sjukskrivna och inte kan jobba ska bli tvungna att jobba för att bara kunna överleva ekonomiskt. Precis som Mona har sagt, det kan bli du och jag. Rödgröna politiken är det som gynnar oss vanliga svenssons och det är inget att ljuga om.  Och med det sagt, nu ska jag snart gå och rösta. Och för att inte göra någon upprörd - detta är mina åsikter. Vad du röstar på är upp till dig, men tänk alltid till extra gång för att vara säker på att du gör rätt val, om du inte är insatt, rösta då för vad som gynnar flest antal människor.

xoxo

f: stay with me.

You used to live in a different world far away from tears.
In a different world.
Suddenly it's gone, you hurt inside.

Surrounded by, a cold reality, a pain you can't deny.
That no one else can see.
You got so much to give but it's over, over.

When you fall let your wings carry you.
When you fall let your hope pull you through.
When you fall when nothing seems to matter anymore.
You'll be alright.




 

xoxo


f: If I had the chance tomorrow I would do it all again without changing a thing - It's all a part of who I am

fredag. 
trots att att det är världens regnigaste fredag idag, så är jag på otroligt gott humör.
har varit hemma hos linn idag och lagat lunch tillsammans med tilda.
det kan inte bli en bättre start på helgen och nu längtar jag tills på tisdag!
efter några timmars ätande och pratande så tog jag bussen hem igen till albrektsvägen - och här är jag nu.
väntar på att pappa ska sluta jobbet och hämta mig.

hoppas ni har haft en lika bra dag som mig?! puss





f: yesterday

igår var det dags.
lite mer än ett år efter min första var det dags för nummer två.
jag älskar den.

 

xoxo





f: my lovely friends

just denna fredag har jag längtat efter i flera dagar. Under hela förmiddagen idag har jag gått tittat på klockan som gick allt för sakta och väntat, väntat och väntat. Tillslut började klockan närma sig ett och plötsligt började tiden gå tusen gånger snabbare. Jag som hade haft så god tid på mig under hela dagen, blev nu stressad och fick i all hast dra åt mig, kofta, nycklar och väska samtidigt som jag drog på mig skorna utan att ens hinna knyta dem. Hoppade på cykeln och drog fram mobilen för att informera en av mina kära vänner fredrik att jag möjligvis skulle bli lite sen. Prick 13.00 stod jag utanför HM och blev välkomnad med varma kramar. Trots stress, var det just då min fredag blev perfekt. Vi åt en god lunch tillsammans jag, fredrik, tilda och linn. Därefter blev det en sväng på stan med lite bus. Bästa! (För att läsa fredriks version - tryck här.) Vi planerade in att nästa fredag ska vi hem till linn och laga lunch tillsammans. Förstår ni att jag längtar?!



annars, sitter jag nu i en fotölj i vardagsrummet och ser på idol. Och med säger jag - trevlig kväll!

f: Once there was a girl 'n she was dancing all around town

(detta skulle publiserats igår egentligen, men melinda kom och hälsade på) Mötet på arbetsförmedlingen gick bättre än väntar. min kontaktperson var mycket trevlig och hon berättade att hon inte trodde jag skulle vara arbetslös så länge eftersom jag hade en bra inställning och tog för mig. så det är väl bra! Annars hade jag tänkt att vika ut mig i slitz med fredrik och därefter kommer vi hitta en varsin miljardär ifrån LA och i samband med det så kommer vi flytta dit. Ja, det verkar som att vi kommer få ett bra liv. I väntan på att våra planer ska bli sanna så lever vi livet som vilken tonåring som helst som inte har någon framtid förutspådd.

jag längtar till onsdag, äntligen!

M: EDIT

Jag redigerar. VI har lite saker på G, som VI inte avslöjar än på ett tag. Men snart så vet ni.

PUSS

f: a long time ago.

hallå!

nu var det länge sedan jag tog mig tid att skiva här. egentligen har det inte hänt speciellt mycket, förutom att vi flyttade i helgen. Lite närmre stan och mycket ljusare, jag trivs redan trots att det är kartonger överallt. Imorgon blir det en sväng till arbetsförmedlingen för ett möte, eftersom man är arbetslös. det suger! I övrigt har jag ett par saker igång i mitt liv nu, men vad det är avslöjar jag längre fram.

var rädda om er! puss


RSS 2.0