back home

om lite mindre än 1 timma, så går tåget hem mot Norrköping igen. det ska bli så jäkla skönt! Det känns som att jag håller på att bli sjuk - halsen gör ont och jag är allmänt seg. jag vet att min vän hanna, efterlyser uppdateringar ifrån melinda. och jag antar att hon uppdaterar så fort hon har tid. Ni ska bara se hennes student klänning - el vestido es muy bonito!

 Tengo que irme ya (?) - adios amigos.

Peace and love, over and out!


a strawberry shake please

jag saknar det mesta som har med thailand att göra -solen, värmen, havet, stranden, shoppningen, allt thailändare och alla mat. för en liten stund sedan fick jag någon flashback och ifrån ingenstans blev jag otroligt sugen på smoothie. I thailand skulle det räcka att säga "a strawberryshake please" och betala 10kr så skulle man få en smoothie to die for. Men eftersom jag befinner mig i svergie fick jag dra mig ner för trappan till köket och leta i frysen efter bär och is, ta fram mixern och på egenhand försöka göra något som skulle motsvara strawberry shake. Resultatet då? Det blev superdupergott! Drack snabbt upp den, och nu väntar jag på att syster ska komma hem så jag kan bjuda henne på fredricas strawberry shake.


over and out -fredrica



to-do list

Hej!

Sitter i sängen förtillfället med balkongdörren på vid gavel och ur högtalarna på datorn som jag har i knät skriker musiken ut, great! Har inga direkta krav idag och de få punkter jag fick ihop till dagens to-do list kommer bli avklarade snabbt. Så vad dagen har att erbjuda får vi se. De senaste dagarna har det blivit mycket fin shopping, kanske jag ska visa upp allt jag har fyndat? :)

 

puss och kram, fredrica


don't blame it on the sunshine

sunday today! solen skiner utan för mitt fönster och jag hoppas att det är lika varmt och skönt ute idag som det ser ut att vara. idag blir det att inviga min nya skinnjacka när jag och melinda ska ta en liten tripp till Hageby och checka in alla affärer tillsammans. vi ska även checka in en annan sak också - sorry guys, det är hemligt.

Det har blivit vädligt mycket shopping för mig de senaste dagarna. Men när man är i en butik och ser vilka super priser det är och man inser att man kan göra helt galna fynd så kan i alla fall inte jag låta bli att handla. Det är ju saker jag behöver, så varför inte passa på när det är billigt? Ett par klänningar, massa byxor, skor, skinnjacka, smink - att jag alltid lyckas fynda, jag är stolt.

nu blir det in i duschen och fixa allt som behöver fixas inför vår roadtripp till hageby!



over and out - fredrica


Gullible

Godmorgon bloggen!

Har ifrån lite olika håll hört att man tycker jag uppdaterar min personliga blogg alldeles för sällan. Tyvärr kommer ni som hoppats på en bättre uppdatering där bli besvikna. Jag kommer självklart ha den kvar, för någon dag kommer jag få ett fnatt och även uppdatera den. Men här finns jag nu, tillsammans med melinda.

Igår så jobbade hanna även här i e-tuna och eftersom vi inte ses allt för ofta längre måste man ta chansen när man ser den, jag älskar att lura henne förstår ni. Hon går på det mesta vilket gör att det blir ännu roligare. Det bästa är när man säger att det kommer en spindel. Om hon sitter ner - flyger hon ur stolen och hoppar och skriker. Är hon ute och går och man säger att hon har en spindel på axeln så börjar hon vifta med armarna och springa runt och gapa. Det är verkligen superkul att lura någon som så lätt går på det. Igår var det dags igen. Men denna gång lurade jag henne med att jag hade klippt av mig håret. Haha, hon gick på det, men dock blev det inte lika stor reaktion som jag trodde det skulle bli när hon insåg att jag hade lurat henne. HAHA. Hanna ifall du läser detta - you're too gullible for your own good! :P






Vad tycks? ;)


Over and out - fredrica


Happines!

Ny eclipse trailer på fredag ! Den 2a och sista trailern. Även fast jag är sjukligt nyfiken av mig så är det bra att de bara släpper två klipp från filmen. Man vill ha lite spänning tills man ska se filmen på bio. Med Newmoon så släpptes nästan hela filmen innan, jag överdriver inte man fick se nästan allt innan.


Men ialla fall. Jag är överlycklig !




Ååååh !! Jag är helt förälskad!

you name it.

Guten morgen!

På jobbet, as usual. Sista jobbar dagen denna vecka i Eskilstuna innan det är dags att åka hem till Norpan igen. Snart har jag helg, och det ska bli underbart. Dock kommer det inte bli en lugn stund under helgen eftersom vi har mycket att fixa hemma, men så fort det är klart kommer det bli superduper. Jag längtar redan nu efter att få komma hem till min säng och lägga mig och sova, men innan dess har jag mycket kvar. Tåget rullar inte in på stationen förens halv 6, då är det hem och tvätta håret och som en idiot leta efter mina anställnignsbevis ifrån d-data som jag måste hitta eftersom jag ska till arbetsförmedlingen imorgon (som den deltidsjobbare jag har blivit). Därefter blir det att ta den opumpade cykeln och trampa över till Melinda som ska testa att göra en långhårsuppsättning på mig inför gesällen (stavning?)

Imorgon kväll blir det iallafall grillning, och det längtar jag efter något otroligt. våren är här på riktigt, och det är dags för årets första grillning.


bild - scan.se


over and out - fredrica


Balsmink!

Hanna och jag tog en tur ut till Ingelsta idag för att shoppa lite. Vi har 20 % på Mist Stockholm från skolan så vi passade på att gå in där och kolla lite efter smink till balen. Jag köpte en så fin skimrig guldig lös ögonskugga. Jag kunde ha köpt hur mycket som helst, dels för alla fina produkter, men servicen var på topp. Underbar människa som jobbade idag. Minns inte riktigt vad hon hette tyvärr men om ni vill ha bra smink och god kundservice så åk till Mist på Ingelsta!



www.mist.se


YAAY

Jag är lycklig. Jag har hittat min blivande student klänning. Den är så himla fin. Jag hoppas verkligen att det kommer att passa! Det är ju så svårt med kläder som man skickar efter. Ni får se en bild sen när jag får hem den. Åååh !


Så länge kan nu ialla fall få se mina skor som jag ska ha på studenten. Jag blir väldigt lång i dem men högklackat är ett måste på studentdagen enligt mig!

Så vad tycks ?

NO WAY !

De måste skämta med mig. Första dagen tillbaka i skolan efter lovet idag. I veckan har jag tre prov och två inlämningsuppgifter. Toppen. Jag som hade så otroligt mycket tid över så jag jan riktigt gotta ner mig i skolböckerna och skriva tusen rapporter. Jag har absolut ingen energi över heller. Nu är det ungefär 4 veckor kvar till gesällen och det skiter sig totalt med allting, modeller som inte kommer, modeller som hoppar av, modeller som tjurar. Jag pallar inte mer.

Jag var tungen att skriva av mig lite. Nu ska jag gå och baka en kladdkaka och sen åker religionsboken fram.

SUCK!




Promenad!

Fredde och jag tog oss en långpromenad på 2 timmar i den sköna vårsolen idag! Så himla härligt det är ute nu, vårkänslorna sprider sig i kroppen och man blir alldeles lycklig och sprallig. Vi tog även en sväng förbi halvars och åt våran första glass för i år.


Jag hoppas verkligen att vädret håller i sig nu!






Newmoon

Ikväll ska Fredrica och jag twilight nörda med min newmoon dvd box, så det så.






Greatings from Stockholm!

Mitt internet hemma är helt paj så nu när jag har en fungerande dator uppe i stockholm måste jag ju ta chansen. idag åker jag ner till norrköping igen efter 4 dagr här uppe. JAg hade tänkt shoppa lite men som vanligt så hittar jag ingenting som jag vill ha. Det enda som jag har köpt är en balväska och ett par studentskor! Super fina  båda två.



Jag hoppas på ett fungerande internet när jag kommer hem.


Och ja måste tillägga till inlägget som fredde fick skriva åt mig, YAAAY JAG KLARADE MITT GESÄLLPROV. Första delen i alla fall.



C'ya


// MELINDA

RSS 2.0