F: WOOP WOOP



Sådär! Färdigsminkad och redo att springa till bussen och möta upp Linn som redan går och väntar där nere.
Vi hörs kanske ikväll! PUSS

f: What if this life is all that we're given We just can't stop living, scared of what we see




De senaste dagarna har solen och värmen verkligen varit underbar! Längtar tills man kan gå barbent, och öppna skor utan att frysa på kvällen. Det är ju snart maj, så snart är nog värmen här helhjärtat. Även idag lyser solen och det är fredag - visst blir man glad?!

Dagens planer är att träffa mina efterlängtade tjejer, Linn och Tilda. Fy fasiken vad jag saknar ihjäl mig efter dem. Vi ska ses vid 5 nere på stan och planerna är att sätta oss någonstans och ta ett glas och snacka lite skit. Låter underbart i mina ögon, en perfekt fredag! WOOP WOOP!

Vi hörs senare innan jag springer ner till stan, hoppas ni får en underbar dag. Ut i solen med er! PUSS


M: Söndag

Oj va seg jag är. Jag hatar att gå upp ur sängen när jag vaknar. Det spelar ingen roll vad klockan är eller hur länge jag sovit jag är oftast lika trött i alla fall. Men nu är klockan två och jag ska göra mig iordning för att träffa Fredde! Imorgon är det jobb som gäller igen, suck va fort tiden går. Har varit ledig i tre dagar, men det känns verkligen inte. Men imorgon så är det bara öppet mellan 12-16 så det är ju skönt. Nae fy mig, nu måste jag sätta igång.



f: the world's greatest

Igår fick jag ny TV av mamma i påskpresent. Världens bästa present, och världens bästa mamma. Tjejen i affären som hjälpte mig att välja tv sa att det va en väldigt fin påskpresent och att jag måste ha varit väldigt snäll i år. Och det antar jag att jag måste ha varit. Tack mamma! Du är bäst! ♥


 


M:PÅSK

Åh igår var jag ute i finspång och grillade med mina tjejor -ewe! =(  Det var så varmt och skönt, nu kommer äntligen våren!

Och nu när jag kom hem imorse så hittade jag massa paket på min säng. Snacka om att jag blev förvånad! Ibland kan det vara trevligt att bo hemma!



f: I love it!

Hallå!

Klockan är bara halv ett och jag har redan hunnit ta en sväng med mamma på stan. Otroligt skönt väder ute idag, så jackan fick vara hemma och det har jag längtat efter. Blir nog lite lugnt nu för min del på dagen och ikväll blir det att träffa bästa vännen. Hoppas allt är bra med er, puss!


f: as I promised

Förut när vi i familjen satt och åt mat så frågade jag min syster om hon inte hade någon efterrätt att bjuda på, eftersom hon alltid annars brukar bjuda på något smaskigt (och för att hon älskar att baka!) Först såg hon lite fundersam ut men efter en stund gick hon ut i köket och rörde ihop någonting. Nu hela kvällen har jag suttit och väntat på min efterrätt och hon sa hela tiden att den inte va riktigt klar än. Jag listade ut att det va pannacotta, men har funderat varför det tar så lång tid för den att bli klar. Precis nyss kom syrran in med två glas, fulla med pannacotta. Haha, har nog aldrig sett så mycket pannacotta i hela mitt liv, haha! Men gott är det! Och ätas upp ska det, även om det tar lite tid. MUMS!

Ja, den är gul. Så passande nu till påsk! :D

 

TACK syrran a.k.a snäckan! ♥

 

 


f: makeup can make you look pretty on the outside, but it doesn't help if you're ugly on the inside - unless you don't eat makeup?

Hallå hallå!

Fy vilken lång dag det har varit idag. Har varit i Stockholm hela dagen och agerat sminkmodell till min systers polare. Morgonpigg som jag är så va det inte några bekymmer att åka med halv 8 tåget imorse, men nu när jag sitter i soffan och pustar ut så känner jag hur trött jag är. Har suttit i en stol och blivit sminkad och fått håret fixat i ett antal timmar. Ingen tid för att äta, dricka eller ta rast. Sen springa några kvarter för att komma till fotostudion. Medan vi stressade fram och tillbaka fick jag många blickar och säkert många som undrade vad jag höll på med. Fjärilar i håret, vita lösögonfransar och silver stenar i pannan. ;) Resultatet blev jättebra!

När allt var klart va det bara att lägga benen på ryggen och springa till tåget för att försöka att hinna med och slippa vänta en timma. Med ett par minuters marginal kom vi fram och då får vi reda på att tåget är 15 minuter försenat. Så jävla surt! Det va en otroligt lång tågresa hem och sammanlagt kom vi 45 minuter försent in på stationen. Underbara SJ..

Det här är det enda som finns kvar av dagens sminkning. Det syns inte så jättetydligt..

Ska visa er bilder så fort jag får ta del av några andra, några bättre. ;)


F: ajaj!

Herregud säger jag bara. Imorse satt jag och funderade på om jag skulle tvinga mig ut på 1 timmas powerwalk precis som igår innan det va dags att göra mig i ordning för att träffa melinda på stan. Men jag valde i sista minut att skita i det. Och jag tror det fan va tur! Jag och underbara melinda har fått ordentlig motion idag. Vi skulle uträtta massa olika ärenden runt om i stan och det visade sig att vi hade otur med oss ifrån första början. Ena stället va stängt, och andra va hade flyttat på sig till andra sidan stan. Vi har gått runt hela stan idag och nu värker det i fötterna. Mer än fyra timmars promenad, otroligt skönt men just nu gör det bara ont. Nu har jag placerat min rumpa i soffan och jag tänker inte flytta på den på många timmar. ;)

This is me today!

f: godmorgon!

Godmorgon sötnosar!

Är det bara jag som tycker att dagarna springer iväg? Jag hinner iallafall inte med, vet inte vart tiden tar vägen? Halva veckan har snart gått, och vi är i slutet av april. Vet inte vad jag gör med alla dagar, jag minns knappt vad jag har gjort den jag kom hem ifrån Thailand. Sick!

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska nu börja fixa håret och sminka mig. Dagens planer är att träffa melinda och följa med henne när hon springer runt i stan och gör massa ärenden. Vi kommer nog även klämma in en liten shoppingrunda. :)

Hörs kanske innan jag drar mig mot stan! PUSS


f: xoxo

Tänkte ge mig ut i det fina vädret ett tag. Så jag slänger på mig mina träningskläder och proppar spotifylistan med bra musik och tar en powerwalk. Helst av allt skulle jag vilja lägga mig i solen och försöka få tillbaka lite färg som jag tappar sen jag kom hem ifrån Thailand. Men eftersom jag tog bort på födelsemärken på halsen måste jag hålla mig i från solen ett tag (4 månader!) om jag inte vill att ärren ska ta skada. Suck, men det är absolut värt det!

Vi hörs kanske senare, puss!


f: If I thought that it would change your mind

Nu sticker jag tillsammans med mamma till Söderköping för att köpa lite tyg! Första gången jag kör till Söderköping sen jag fick körkort, woop woop! PUSS ♥


f: 'Cause I know you better than you know yourself

Jag är den som alltid plattar mitt hår. Precis varje dag, för det är så jag trivs allra bäst. Melinda försöker få mig att testa något nytt då och då. Lite lockigt, inbakad fläta, en stram toffs men det slutar oftast med samma platta historia. Men imorse när jag vaknade tänkte jag att fan jag skulle försök att locka det lite och här sitter jag nu, med utborstade lockar i håret och en inbakad fläta i luggen. Haha, det blev absolut bättre än vad jag trodde och nu Melinda hoppas jag att du är stolt över mig. ♥ Jag har gjorde precis som du har lärt mig! Haha, jag är nog världens bästa elev! ;)


F: you are so damn beautiful

Bara för att du är den vackraste person på denna jord. Bara för att du är min bästa vän, min ängel.

Men mest av allt, bara för att du är du och för att jag blir glad i din närhet -inifrån och ut, utifrån och in.

Så enkelt är det! Du gör det så enkelt, vackra du.


M: Hoffmaestro

Ikväll drar Ewe,Madde o jag till puls och kör gärnet!  Jag sitter här hemma redan klar och bara väntar på att få åka och möta upp mina tjejjor! "Vi är Täääääääggade "- Ewe.


Wiiiiihoooooo


f: feather extensions

ph: google

 

åh! jag vill verkligen testa på feather extensions. Bara några enstaka, lite disktreka i håret som smyger sig fram då och då. jag vill, jag, vill jag vill! NU!


M: För du alltid finns där hur jobbig, ledsen, irriterande,tjatig jag än är!

Jag hade inte klarat mig utan dig.





M: En slö dag hos Fredde.


M: Kolla in den coola hunden !

Haha så rolig hund, han kan sänka volymen på sitt skall. Hahah det är så roligt.

Titta och lyssna själva


M: SHE MADE IT !

Var Veronicas långhårsmodell idag och hon klarade det! Så nu är hela gesällen avklarad! Jag minns hur lycklig jag var när jag klarade min i höstas. Åååh yay. Grattis igen Kicka !


f: friday, i'm in love

Godmorgon!

Satt mig precis i soffan för att äta en sen frukost. Ja, sen frukost för att vara mig i alla fall. Hade tänkt att gå en långpromenad vartefter, men vädret säger åt mig att stanna inne och det är precis vad jag tänker göra! Får väl istället köra ett pass med wii, för att få bort lite av min rastlöshet. ;)

Igår var jag på Bolagret och fyndade stora svarta ramar för nästan ingenting alls. Så har precis slängt iväg en beställning på bilder som ska fylla ramarna. Perfekt! Hoppas nu bara att resultatet blir som jag har tänkt mig.

Vi hörs senare, puss!


RSS 2.0