Im proud of you babe!

Vill börja med att säga: Att skulle melinda ha internet så skulle hon självklart få släppa nyheten själv, men nu när hon inte har det blir jag en inhoppare - en stolt en!

Jag fick för en liten stund sedan veta att melinda klarade sitt teoretiska gisell prov! Det här är så underbart. Melinda skrev att hon dansade en glädjedans hemma och jag fick upp en liten film i huvudet hur hon hoppar runt av ren glädje. Du är så bra, så j*vla bra är du! Nu sattsar vi (eller du - jag är mer som ett stöd?) stenhårt på det praktiska provet och du ska i början av sommaren vara utbildad frisör. Jag är så glad för dig skull älskling! Im so proud of you baby, so f*cking proud!





Lite bilder till dig älskling! (Källa: google)


I can't do it!






Hallå bloggen!

Onsdag idag. Sista dagen på jobbet idag här i Nyköping, och cecilia bjuder på fika. mums! Jag har precis underhållt resterande av team syd med mina visslingar. Jag kan inte vissla, oftast kommer det inget ljud, men när det väl kommer ljud så är det bara entonigt och falskt. Vi hittade på en tävling, att jag skulle vissla en låt och de andra skulle gissa vilket det var. Lättare sagt en gjort, men tillslut när jag valde I will always love you så klurade Hanna ut vilken det var och vi skrev "ja!" högt i kör. Därefter var vi direkt tvunga att sluta med vår lek, för det kom en personal och sa att vi var tvugna att vara tysta.. så nu har jag tråkigt igen.

För er som undrar, melinda har inget internet. och det är därför hennes uppdateringar har varit väldigt dåliga. På tal om melinda, fredagens utgång kommer blir superduper! Taggad till max och allt är så underbart!




Ett partytrick jag ska testa på fredag.. haha


beautiful










Vilka otroliga bilder! De är så otroligt vackra.
Illustatören Archan Nair vet hur man skapar vackra bilder.
http://archann.net/


over and out - fredrica


talk to me baby

igår kväll blev det ett långt telefonsamtal med melinda i telefonen, på en timme pratade vi igenom det mesta och jag lyckades bli så otroligt partysugen. det är måndag, och jag är taggad till max. Bara fyra dagar kvar tills fredag. Denna fredag är långfredag - vi är lediga och jag har fått lön, super bra! Det enda bekymmer jag har kvar, är vad jag ska ha på mig. Mina garderober är fyllda med kläder men det finns ändå inget att ha på sig. Jag vet vilken väska jag ska ha, och det är ju en början i alla fall.


ni måste få se en otroligt grym kille, begåvad och bara otroligt dukitg!

over and out - fredrica


älskade fredag

Fredag - idag är det min favoritdag. Det spelar egentligen ingen roll vad dagen har att bjuda på, jag bara älskar fredagar i alla fall. Jag vaknade upp ett bättre humör än vad jag somnade med igår kväll och samvetet slog tillbaka mot mig och kände att jag var tvungen att be om ursäkt för mitt beteende. Därefter spred sig ett lyckorus i min kropp, fredag, lön och knytkalas, det kan nog inte bli bättre än så idag! Dock längtar jag efter att få dansa hela natten lång tillsammans med melinda. En helkväll med henne och blanda det med partymusik, alkohol, skratt och en jäkla massa dans - PERFEKT! Dock kommer blir det inte förens nästa fredag. Jag börjar redan tagga lite försiktigt.

För en liten stund sedan fick syrran ett telefonsamtal ifrån mamma (som är i Stockholm på någon kurs). Mitt i ett skrattanfall försöker hon berätta att hon sitter på ett pendeltåg och inte kommer därifrån. Min första tanke var: hur lyckas man? Hon åkte pendeltåg och helt inne i ett telefonsamtal, då hon insåg att de hade åkt förbi sista stationen och hon inte hade hoppat av. Hon ringer till oss här på jobbet och skrattande berättar att hon sitter kvar på pendeltåget och det finns ingen där. Fick direkt upp en bild i huvudet hur roligt det måste ha sett ut och vi alla började skratta. Damen som körde tåget såg mamma tillslut och började skratta, mamma skyllde på att hon är turist, dock kan jag informera om att liknande saker alltid händer mamma.

over and out - fredrica


do you remember?

allt som var då, allt vi hade, allt vi gick igenom - är bara minnen.
jag försöker att komma ihåg allt. försöker minnas vad man tänkte, kände.
men sakta försvinner fler och fler minnen.
men något jag aldrig kommer att glömma är hur kul vi hade det tillsammans.

































over and out - fredrica




quality time

ikväll blir det lite kvalitetstid tillsammans med melinda. det blir att gå på bio och se remember me. älskar att gå på bio, och speciellt med melinda. så det ska bli mysigt! söndag idag igen då, vilket innebär jobb imorgon. lönen kommer nu i veckan också så jag får väl se fram mot det istället. Snön försvinner allt mer och mer, och äntligen kanske våren är påväg på riktigt nu? vi får hoppas!







over and out - fredrica


tattoo

tatueringar. det är något som jag tycker är otroligt vackert. att man kan pryda sina kroppar med alla möjliga färger, former, ord, bilder och texter som man själv tycker om, är vackert.  September förra året gjorde min första tatuering, i nacken. jag älskar den. det blev precis som hade tänkt mig och jag vill titta på den så fort jag får chansen. innan jag gjorde den, sa jag till mig själv att det var den enda jag skulle göra -inga fler tatueringar på min kropp, vilket jag tror mamma blev glad för. nu har jag börjat fundera igen och blivit otroligt sugen på att göra två till. Jag vill ha dem ganska små och på diskreta delar av min kropp. Jag vet vart de ska placeras - Den ena på foten och den andra på sidan av handleden. I höst kommer antagligen en av dem att bli gjorda, om jag kan bestämma vad jag vill ha för text.

tatueringar, tycker du att det är vackert?





over and out - fredrica


dance and music

högtalarna skriker ut musik på högsta volym. jag dansar mellan mitt eget rum och badrummet samtidigt som jag sjunger det högsta jag kan. jag är ensam, och gud vad skönt det kan vara. mamma är iväg över helgen och syrran är på jobbet. kan göra precis vad jag vill utan att någon har något att säga till om. längtar efter en egen lägenhet, en som bara är min. som jag får inreda precis som jag vill, där jag kan vara uppe hur länge som helst utan att vara rädd att väcka någon annan. att spela hög musik, springa runt i underkläder och göra precis allt jag känner för. när pengarna finns kommer jag inte att tveka en sekund. ibland känner man sig otroligt vuxen och ibland känner man sig liten och vill krypa upp i mammas famn. idag känner jag mig vuxen. pengarna då? nej, de saknas.


nu ska jag åter in i min fantasivärld och dansa vidare här medan jag gör mig i ordning.





over and out - fredrica

Studentmössan!

Den är äntligen är. Nu börjar jag se ljuset i tunneln. Eller förresten, nej det är fortfarande kolsvart! Men lite hopp  om att få 5 minuter över fick jag alltid. Efter 4 år på gymnasiet får det räcka ! Ge mig studenten nu !



Help me.

Jag föddes precis på nytt - Ett nytt liv i ett nytt land. Nu bor jag i Brasilien. Men jag behöver hjälp - klicka på bilden här under och ge mig ditt stöd. En kan inte göra allt, men alla kan göra något. Hjälper du mig?



over and out - fredrica


Twihard

Oh Fredrica har skrivit twilight inlägg, det chockar mig lite. Då är det fritt fram för mig och släppa fram min inre twinerd och dela med mig av mina favorit citat från böckerna!

Meeeen jag har inte tid med det just idag men imorn eller torsdag. Då ska ni så läsa underbara citat!



i love you

"You’re not asleep, and you’re not dead. I’m here, and I love you. I have always loved you, and I will always love you. I was thinking of you, seeing your face in my mind, every second that I was away. When I told you that I didn’t want you, it was the very blackest kind of blasphemy."

♥-♥-♥-♥-♥

"Only you could be more important than what I wanted… what I needed. What I want and need is to be with you, and I know I’ll never be strong enough to leave again. I have too many excuses to stay—thank heaven for that! It seems you can’t be safe, no matter how many miles I put between us."



quotes - edward, new moon
♥ ♥ ♥



over and out - fredrica


Godmorgon.. ?

Precis ätit frukost, skönt med studiedagar så man kan sova ut lite. Men jag känner mig inte så utvilad direkt, jag drömde mardrömmar hela natten. Plus att när jag vaknar så har jag ännu mer ont i halsen än i går, lock för öronen och helt genom täppt.

Idag ska jag bort till Fredde när hon kommit hem från jobbet, ska klippa hennes syster och hennes pojkvän. Jag ska sno med mig hem Newmoon också, kan inte vänta tills lördag! Vill se den en gång innan helgen för jag ska tvinga Carl och titta på den med mig och han är inte direkt lika entusiastisk som jag över alllt som har med The Twiligt saga att göra. Så jag kan sitta hemma och vara helt euforisk över den själv!

Nu måste jag kila och göra mig iordning, för jag måste hinna med lite plugg innan de hämtar upp mig.
Ska testa min nya föncreme idag, hoppas den funkar bra ! Den kändes lätt och bra så nu är det upp till bevis.




you're the best.



älskade du. du är min bästavän.
det är du och jag. det kommer det alltid att vara.
när alla andra går, står vi kvar.
när alla andra är ensamma, har vi varandra.
så länge jag har dig i mitt liv, är jag lycklig.

utan dig, skulle inte mitt universum vara detsamma.
jag älskar dig.


Soo wrong

Jag såg nyss Freddes inlägg om melodifestivalen och kände att jag också måste få tycka till. Till skillnad från Fredde så äääääääälskar jag Annas låt. Den är helt underbar och jag får gåshud över hela kroppen så fort hon tar ton. MEN Fredde har en poäng i att det nog inte kommer gå så bra eftersom den utlänska juryn inte gav så höga poäng till henne. Men man vet aldrig, det är ju mer än dem sex länderna som röstar sen.

MEN (igen) hade vi skickat Ola tex så hade jag skämts ihjäl verkligen. Killen kan inte sjunga! Han hade super hemskt framträdande, och hans hår- don't get me started about that! Nej ush och fy!


Jag tror ändå att vi kanske kan kvala oss in i själva tävlingen med hjälp av Annas låt. Det är super bra att skicka en söt blond  (blåögd ?) tjej som bara lyser av glädje, för det är ju rätt många utlänskas syn på hur svenskor ser ut.


Jag tycker att Sverige gjorde ett bra val ! ( hoppas inte fredde slår mig nästa gång vi ses nu men, jag ringde och röstade på Anna till och med )




wrong.

att det var melodifestivalsfinal igår kan väl någon knappast ha missat. första gången på väldigt länge som jag sett fram mot detta. hade fyra favoriter bland finalisterna igår - darin, erik saade, ola och salem al fakir. grymma låtar, bra framträdanden! de två som jag inte ville skulle vinna var, pernilla valgren och anna bergendahl. första platsen knep Anna i alla fall och jag kände mig riktigt besviken på svenska folket. Fel vinnare! När utomlandsjuryn inte ger henne några höga poäng måste det väl ändå vara bevisat att hon inte ska vinna? Blir förbannad bara jag tänker på detta. Skicka någon annan istället, någon som har större chans, som har något som resterande länder i europa tycker om. första gången på länge som jag inte kommer hålla tummarna för svergie i eurovision finalen.


Darin -




erik saade -




ola -




salem al fakir -




over and out - fredrica

love.

det är något magiskt. det är något speciellt. det kallas kärlek. jag ryser. jag ler med hela ansiktet. hjärtat dunkar på och det finns inte en enda del av mig som inte njuter. obeskrivlig kärlek - så enkelt är det.


Eclipse trailern. sann kärlek.


bad.

jag är en dålig uppdaterare, inget snack om saken. förlåt? det händer inget intressant i mitt liv för tillfället. allt går på rutin dag ut och dag in. brännan börjar försvinna allt mer och huden skriker efter återfuktning. hoppas snart på starka vårtecken så man har något positivt att se fram mot. jobbet rullar på och börjar gå mot sitt slut. har i och för sig fått två månader förlängt, vilket är skönt men då blir det till att pendla till Eskilstuna istället - man gör nästan allt för pengar. 


Eclipse. vad ska man säga. hjärtat dunkar i snabb fart och det sprider sig ett pirr igenom hela kroppen. varenda liten del i min kropp ryser och jag bara ler. kärlek. obeskrivlig kärlek. obeskrivlig förälskelse. jag ler. jag ser klippet om och om igen. jag får inte nog. ta mig dit!
  





let me dance.
over and out - fredrica

Gåshud

Den här videon är helt underbar. Jag kan inte säga så mycket mer än bara underbar. Om man är team Jacob älskar man den för det är bara jacob och bella, om man är team Edward så blir man Team Jacob.

I newmoon gick jag över lite mer åt Jacob faktiskt, Edward är lite tråkig i filmerna. Men i böckerna är han uuuuunderbar.  Men jag hoppas de har gjort lite mer efter boken i Eclipse, fått med känslan lite mer än de fick i newmoon. Blev lite besviken faktiskt.
BTW IMORN SLÄPPS ECLIPSE TRAILERN!!!!!! Lägger upp den imorn.

Titta och njut av videon nu




Stockholm

I eftermiddag drar jag iväg till stockholm. Ska på schwartzkopf visning ! Ska bli super spännande och roligt!

Nu ska jag gå och fixa till håret och sminket. Berättar imorn hur det var !


Ha en bra måndag !



guess who's back.

Guess who's back, back again
Fredrica's back, tell a friend.

tillbaka i svergie. tillbaka i verkligheten. jetlag, yes ma'am! mitt huvud ligger sex timmar före, nu är det redan eftermiddag för min del. har varit hemma i sex dagar redan och äntligen börjar min trötthet försvinna. många har kommenterat att jag är brun, men det känns redan nu som att mycket färg har försvunnit. jag älskar att vara brun, så solariumet kommer att vara en sann vän under våren. jag saknar thailand. det går inte att förklara hur mycket jag älskar att vara där. det känns som ett andra hem. skulle det finnas någon möjlighet att åka tillbaka nu så skulle jag göra det direkt, utan tvekan med det är dock inget alternativ förtillfället. det verkar som att våren äntligen är påväg till hit nu. solens strålar börjar värma mer och fåglarna har börjat sjunga. jag längtar tills skinnjackan får åka på igen men det lär antagligen ta ett tag. jag har iallafall invigt mina converse för i år och det är underbart! 


på fredag väntas utgång, äntligen!


over and out - fredrica

Förresten!

Jag har glömt att säga att Fredrica är tillbaka ! Hon gör sig hemmastadd och försöker få ordning på tiden igen, har lite jetlag den unga damen. Men hon är snart tillbaka och bloggar igen!







Fräscht hår !

Imorn ska jag på Schwartzkopf visning i stockholm med tjejerna på salongen. Det ska bli så roligt. Men jag har lite panik med vad jag ska ta på mig och jag har lite ångest över hur mitt hår serut. Jag behöver verkligen färga och klippa det. Det ser verkligen hemskt ut ! Men nu har jag inte tillgång till varken hårfärg eller en frisörkompis som kan klippa så jag rotade fram min Revlon färpigmenterande hårinpackning  som jag hoppas kan göra lite under med mitt hår. Kanske jag i alla fall kan få lite lyster i färgen. Ska ju snart bli brunett igen, kommer sakna det koppriga ! *snyft* Brunett endast för att min balklänning är röd, så det skär sig med skrik oranget hår, tyvärr.

Men när jag hade det oranga håret (nu är det utvättat och brun/gult) så använde jag Revlon inpackning varje gång ja tvättade håret. Den gör att man aldrig tappar den där riktiga lysten på färgen. Den är verkligen toppen!  Den finns för nästan alla hårfärger så en sån borde alla inskaffa sig som har ett färgat hår !





Ett tips använd handskar när ni använder den annars har man "färg" över hela händerna efteråt.





Puuuh

Nu är de värsta dagarna över iaf och jag kan andas ut i några timmar. Men ändå står jag i läxor och arbeten upp till halsen och massa annat som måste fixas. Nu vill jag bara drömma mig bort och fly från verkligheten.

Det gjorde jag på sportlovet så gott jag kunde ialla fall. Jag läste min bok som legat på min tv-bänk sen tidigt i höstas. Genom dina ögon av Stephenie Meyer, hon som skrivit twilight böckerna. Jag ahr aldrig kommit igång och läst den för den verkade lite krånglig i början. Läste första sidan 5 ggr sen orkade jag inte mer och la ner den i flera månader. Men nu på sporlovet tog jag tag i den och det är jag så glad över ! Den var så bra ! Jag rekomenderar den verkligen. Den var rätt annorlunda och jag har inte läst något liknande tidigare. Den ligger nu varmt om hjärtat.

Jag vet att Fredde också har boken och har läst de första sidorna och slutat för att det krånglar till sig, men tar man sig igenom några sidor i början så blir man fast ! För mig tog det bara 5 sidor sen streckläste jag de 600 sidorna på bara några dagar.

Så ta och köp eller låna Genom dina ögon, eller The Host som den heter på engelska!

"Jorden har invaderats av en ras som tar över människornas sinnen medan de lämnar kroppen intakt och större delen av mänskligheten har dukat under. Men Melanie Stryder vägrar att tyna bort.

Vandraren, en av de invaderande Själarna som har tilldelats Melanies kropp, har hela tiden varit medveten om hur plågsamt det skulle vara att ta över en människas kropp: de överväldigande känslorna, de allt för tydliga minnena. Men det finns en svårighet som Vandraren inte har väntat sig att den tidigare ägaren av kroppen vägrar att ge sig av och överlämna kroppen till henne.
Melanie fyller Vandrarens sinne med bilder av Jared, mannen hon älskar och som hittills lyckats hålla sig gömd. Det är omöjligt för Vandraren att skilja på sina och Melanies känslor och snart åtrår hon en man hon aldrig mött. Hotet från de andra Själarna gör Vandraren och Melanie till ovilliga allierade och tillsammans ger de sig av för att finna mannen som de båda älskar."









Time

Idag är en såndär dag då timmarna bara flyger iväg. Det är så konstigt hur tiden kan kännas som den verkligen släpar sig fram eller som idag då den bara rinner iväg.

Imorn har jar så hemskt mkt att göra så jag har ont i magen redan. Jag har börjat stressa alldeles för mycket.
Gesällträning på skolan från 8-10.30 sen Lektion 11-12 sen hem och plugga sen åka ner till Salongen och ha ännu mer gesällträning på modell.


Men det finns något som lyser upp min dag imorn, för imorgon kommer Fredrica hem !


Nu springer tiden ifrån mig igen. Måste hoppa in i duschen innan jag ska sova.




RSS 2.0