M: My best best best friend


Älskar den här låten och tänker jämt på Fredde när jag hör den. Hon får mig att må så himla bra. Jag undrar fortfarande hur två människor kan få varandra att må så himla bra. När vi har varit ifrån varandra bara några dagar så försvinner lite av en bra energi, och när vi ses igen fylls den där energin på igen. Det är sjukt svårt att förklara och jag är inte den bästa att sätta ord på saker. Men fy vad jag älskar den här tjejen. Jag skulle inte klara mig utan dig Fredrica Brandtberg ! <3 Jag älskar dig

Oh her eyes, her eyes
Make the stars look like they're not shining
Her hair, her hair
Falls perfectly without her trying

She's so beautiful
And I tell her every day

Yeah I know, I know
When I compliment her
She wont believe me
And its so, its so
Sad to think she don't see what I see

But every time she asks me do I look okay
I say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

Oh you know, you know, you know
Id never ask you to change
If perfect is what you're searching for
Then just stay the same

So don't even bother asking
If you look okay.

( Bruno Mars- Just the way you are)




F: i hear you call my name, and it feels like home.

Har precis lyssnat igenom Jay Smiths släppta album. Riktigt grymma covers! Har avgudat honom och hans röst ifrån första sekund han gjorde sin audition på idol. Sa direkt att han skulle vinna hela tävlingen, han klassade ut alla! För med den rösten han har, vore det pinsamt för tv4 om han inte skulle ha vunnit. 


bildkälla: dn




Har ni inte lyssnat på hans album än så måste ni göra det! Klicka HÄR för att lyssna!

f: A couple days no talking

Hallå älsklingar!

Slängde mig just i sängen. Hela dagen har rullat på i ett snabbt tempo, så jag är helt slut. Jag har gått runt och tänkt att jag skulle få en lång sovmorgon imorgon och kom precis på att jag ska jobba. Det var den sovmorgonen! ;)

Tänkte att jag skulle visa er lite bilder som togs igår under tiden melinda fixade mitt hår. Det är inte världens bästa bilder färg-och kvalitetsmässigt, men what ever. Det är bättre än ingenting! Vill ju att ni ska få se :)


Håret innan det gjordes slingor i hela håret.


Slingor och folie i hela skallen.


resultatet!

Visst blev det fint?! Jag är så nöjd!

f: come on.

Sitter just nu på körskolan och pluggar lite. Sista gången innan jul nu då! Lovade mig själv att jag måste göra 6 prov till innan jag går hem för att slå in julklappar. Så det är bara sätta igång!

Farfars begravning var otroligt vacker. Jag kände att han va med oss idag när vi tog ett sista farväl i kyrkan. Tårarna rann okontrollerat, och när jag la min ros brevid den vackra kistan frågade jag mig själv varför. Varför låg du där? Saknaden är stor men kärleken är ännu större. Älskade farfar, du är en ängel! ♥

Nu måste jag fortsätta att plugga lite, om jag vill komma hem idag. Hörs när jag är hemma. Just det, en sak till! Igår färgade Melinda mitt hår, och resultatet blev perfekt. Jag älskar det! Visar bilderna sen!


denna bild togs ett par dagar innan jag färgade håret..


f: I miss you. so much.

då var det snart dags då. sov så gott farfar, du är en vacker ängel.

f: Someday you'll gonna realize, one day you'll see this through my eyes

Godmorgon!

Nu var det väldigt länge sedan jag va sminkad och ordninggjord innan kl 9. När klockan ringde straxt före 7 trodde jag det va ett skämt. Det var bara för mig att krypa ur värmen under mina täcken och smyga in till badrummet för att tvätta ansiktet. Nu sitter jag här, lite piggare men jag tror nog att hjärnan fortfarande sover.

Måste bestämma vad jag ska ha på mig,  fixa lite och slänga i mig lite frukost. Sedan bär det av mot stan för ett möte. Håll tummarna nu! Efter mötet blir det körskolan för ett par timmar frammåt.

vi hörs senare!


f: i'm there too



Jag är väldigt dålig på att uppdatera. Jag säger inte emot er. Sorry! Här kommer en lista med mina favoriter. Tills vi hörs igen, va rädda om er. PUSS

Varm dryck
Kaffe, te eller choklad.
Kall dryck Coca-cola
Alkoholhaltig dryck Öl
Drink Mojito
Pålägg Skinka, tomat
Grönsak broccoli
Frukt clementin och vattenmelon
Bär blåbär
Krydda salt
Godis maltesers
Snacks äpplechips
Choklad Marabou
Ost herrgård
Sallad Ceasarsallad
Tårta vanlig prinsesstårta
Bakverk dumlekakor
Sås Bearnaisessås
Glass Ben&Jerrys
Snabbmat Pizza 
Flingor All Bran 
Pizza Vesuvio, tråkigt men gott.
Naturgodis/Nötter chilinötter
Soppa Köttfärssoppa
Utländskt kök thai.
Halstablett/Tuggummi Extra
Äter inte pyttipanna, blodpuddig och potatisbullar.

f: kära du. ♥



Grattis på födelsedagen älskade du. Jag hoppas av hela mitt hjärta att du får en underbar dag.



Min syster. Min alldeles egna storasyster.
Mellan oss finns det en osynlig bubbla,
som ingen kan se eller någonsin lyckas förstöra.
Bubblan tillhör dig och mig och är fylld med kärlek.
Villkorlös syskonkärlek.
I vår syskonkärlek växer det trygghet och samhörighet.
Men viktigast av allt -
Det är i denna bubbla vi alltid har varandra. 
Vi är aldrig ensamma.
Jag finns för dig, och du finns för mig.

Vilken stig du än väljer att gå kommer jag alltid att smyga bakom dig
och finnas när du behöver mig.
när du vill skratta eller gråta.
Du är aldrig ensam.

Du är vacker.
Så vacker att jag vill visa dig för hela världen.
När du ler glittrar dina ögon
och när du skrattar lyser din själ.
Jag vill sätta dig på en pedestal högt upp,
så världen kan få se dig.
Min vackra och alldeles egna storasyster.

Vi är aldrig ensamma, så länge vi har varandra.
Jag älskar dig.



f: fjortonde december

Klockan passerade för en liten stund sedan förbi midnatt, vilket betyder att det är den fjortonde december. Då är det idag endast tio dagar kvar tills julafton, och att det är dagen efter lucia. Hemma i vårat hus är det en alldeles speciell dag för min älskade syster fyller 22 år. Tystnaden och mörkret har fallit över våran lägenhet för ikväll och jag ska snart också bege mig till drömmarnasland. Brevid min säng ligger det några inslagna paket i en hög som väntar på att få öppnas. Dess innehåll är noga utvalt och pappret och snöret som omsluter paketen är varsamt valda med kärlek. Det är min systers dag idag, min alldeles egna storasyster.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BECCA, HURRA HURRA HURRA HURRA!


f: snälla tomten!

I år önskar jag att dessa två par skönheter till skor i storlek 39 ligger under granen ifrån tomten. Jag har varit snäll! Så snälla Tomten hör du min önskan?




ifrån nelly och vivistyle


f: pepparkakshus

Idag gjorde jag och min syster ett pepparkakshus. Det va väldigt länge sedan jag försökte med det, och jag tror aldrig att jag någonsin har lyckats med att göra ett hus innan. Men idag va det dags! Eller jag satt mest och bestämde hur det skulle se ur och min syster fick göra pilljobbet, jag har inget tålamod sådär.. Efter mycket kladd va vårt pepparkakshus klart och vi är båda nöjda.

Jag var första kameraman också, så jag tänkte visa er lite.























f: the end

Jag ber om ursäkt! Igår Blev ingenting som planerat. Dagen spenderades på stan och kvällen bjöd på fest. Dock slutade det inte riktigt som vi ville. Det är sjukt hur saker kan sluta! förlåt, bloggen hamnade åt sidan. nu ska jag snart ner på stan med syster för att inhandla de sista julklapparna. vi hörs senare! pusss

f: nummer fyra - min bästa vän

Det finns en person som är min andra halva, och är min bästa vän -Melinda. Hon är den som vet allt om mig och som står vid min sida no matter what. Det är svårt att förklara, men vi är så lika. Det är väldigt sällan vi inte tänker lika dant. Hon är en viktig del i mitt liv och vi delar allt tillsammans. Hon är den personen jag ringer om jag behöver prata, skratta eller gråta. Det är hon som alltid lyfter upp mig som berättar hur vacker jag är. Jag kommer aldrig släppa taget om henne, för utan henne fungerar jag inte. Min bästa vän, jag älskar dig!




f: something new

Idag är det egentligen tänkt att jag ska skriva om: Det här åt jag idag
Men jag har ingen kamera tillgänglig och min mobil är inte kontaktbar.
Så jag har tänk om lite, och byter plats på:
Dag 04 – Det här åt jag i dag & Dag 07 – Min bästa vän
Dag fyra blir sju, och tvärtom - jag hoppas ni har överseende med detta.

Titta in om en stund, för att läsa dagens uppdrag.



F: nummer tre - Mina föräldrar

Jag har under hela min uppväxt levt med en trygghet så stark och en kärlek så obeskrivlig. Tryggheten ifrån mina föräldrar vaggar mig till sömns varje natt och varje morgon möts jag av deras oändliga kärlek. De har lärt mig livet, förberett mig för att våga ta mina egna steg och tro på mig själv - för om inte jag tror på mig, vem ska då göra det? De har lärt mig att vara både vara glad och ledsen, våga brytas ner för att sedan byggas upp igen, ännu starkare än förut men viktigast av allt - att aldrig ge upp.

Mina föräldrar är varandras motsatser, som plus och minus, som svart och vit. Så olika, men endå så lika. Så olika att de skiljde sig medan de endå va vänner, men så lika att de skulle offra allt för oss. De ger mig och min syster oändlig kärlek, fast de visar det på helt olika sätt. Mamma är den som vill kramas, som skriver lappar på morgonen, kallar oss gulliga smeknamn och ropar alltid "jag älskar dig!" det sista hon gör. Pappa är den retsamma, som älskar att busa och få oss att skratta och som alltid kommer med roliga kommentarer som får magen att krampa av skratt och pussar oss i pannan varje kväll. 

Ord kan inte förklara vad de betyder för mig och vad de har gjort för mig. Jag älskar dem och ser upp till dem båda oändligt mycket. Det är min trygghet i livet, där jag hämtar mina krafter och där jag alltid kommer känna mig älskad. JAG ÄLSKAR ER!

f: nummer två - Min första kärlek

Kär i kärleken, jag tror nästan att det är mitt andranamn. Kan ibland komma på mig själv att jag bli generad när en snygg kille går förbi mig. Hjärtat gör en volt och jag har inom loppet av ett par sekunder redan tänkt ut en framtid tillsammans. Även fast jag vet att jag aldrig mer kommer få se honom. Ja, that's me!

Första kärleken var på lågstadiet, en kille som hette Chrisitan. Jag föll totalt för honom. Även fast kärleken inte är lika allvarlig när man är liten, så betydde det ändå mycket för mig. Då var det dock inte ovanligt att man var tillsammans med flera stycken på en gång, eller att man bytte pojkvän/flickvän ifrån ena dagen till den andra
(Visste redan då hur jag skulle förhandla med pojkar, lovade bort mig i en veckas förhållande om jag i utbyte fick Pokémon!). Men Christian var han som jag va totalt nerkärad i. Han var den killen som jag fick mitt första smycke av, kommer så väl ihåg hur den såg ut. Det var en ring med en häst på och så kunde man justera storleken. Tyvärr har jag inte kvar den, antar att jag slängde den i samband med något av våra tusentals breakup's. Det va honom som jag fick min första puss av. Detta är något som jag alltid kommer att minnas. 

Min andra första kärlek, den som va på riktigt va Simon. Kärlek i första ögonkastet, och jag visste att jag aldrig skulle ge upp innan han var min. Fick offra en hel del för att få min önskan uppfylld - och jag har aldrig ångrat en sekund av mitt beslut och det kommer jag aldrig heller göra. Tillsammans byggde vi upp en kärlek. En kärlek fylld med vackra ord, varma omfamningar och underbara minnen. Varje gång han rörde min hud rös jag till samtidigt som jag fylldes med en värme. Han kärleksfulla ord lyfte upp varsamt upp mig i hans famn och hans kyssar smakade perfekt. I fyra år delade vi allt tillsammans, han va min själ, min bästavän och min alldeles egna kärlek. Det går inte en dag då jag inte påminns av vår kärlek. Även fast vi inte längre delar livet på samma sätt som förut, kommer jag alltid bära med vår kärlek. Långt in i hjärtat har jag sparsamt bevarat den. Vår kärlek var perfekt, och han kommer alltid vara den mitt hjärta slår ett extra slag för. Nu och föralltid.


f: nummer ett - om mig.



Om mig

Eftersom jag redan har gjort ett försök med att berätta lite om mig själv i det förra uppdraget som därefter rann ut i sanden, bestämde jag mig för att jag till stora delar skulle använda det jag redan har skrivit. Men som en ny grej har jag bett två av mina vänner att beskriva mig utifrån hur de ser mig.

 

Några av er känner mig utanför bloggen, och vissa av er har bara en bild på mig utan att veta vem jag egentligen är. Jag ställer mig själv en fråga som jag inte allt för ofta besvarar -  vem är jag?  Och där tar det stopp. Jag har levt med mig själv i nitton år, och har fortfarande inte ett bra svar på frågan.

 

Jag frågade en vän vad han skulle svara på frågan och han gav mig ett kort svar, ”skaffa en egen uppfattning av mig” Och kanske är det så enkelt? Kanske har vi olika uppfattningar om vem man är?

 

Jag är en person som ofta vaknar med ett leende på läpparna och som ler åt det mesta i livet. Har fått lära mig att man ska uppskatta livet, och våga leva. Tänker antar jag att gör alltid gör för mycket. Tankarna snurrar in mig ibland och det känns inte som man hittar varken ett början eller slut. Tillsammans med tankarna är det mina drömmar som tar plats i mitt huvud. Jag har allt för mycket drömmar för att hinna med alla. Men det gör inte så mycket. Ju fler drömmar jag har desto större chans är det att få dem uppfyllda : )

 

Något som jag inte tror så många vet om mig:

Jag är en riktig sucker for love. Ibland kommer jag på mig själv av att vara kär i kärleken.

 

Detta är två av mina vänners ord om mig:

Hanna: Fredrica, är en tjej som inte kan vissla, ibland kan hon fundera lite för mycket, men när vi kommer till självaste handlingen så funderar hon inte alls. Saker och ting kan gå fel, men det bryr hon sig inte om. Fredrica är en tjej som verkligen kan bjuda på sig själv och står för det hon säger och tycker. Om en vän är i nöd, är Fredrica en tjej som ställer upp för en i vått och torrt. I mina ögon är fredrica en otroligt vacker och mysig tjej som betyder otroligt mycket för mig.

 

Fredrik: Du är för snäll för ditt bästa. En riktig vän i vått och torrt. En riktigt bra lyssnare som är väldigt omtänksam. Otroligt Givmild och du ställer upp och tänker på andra före dig själv, ibland för mycket så du själv hamnar i kläm.

 

vilka underbara vänner jag har. bästa, bästa bästa ni! ♥ ♥ ♥


RSS 2.0