M&F: HAPPY NEW MIDSOMMER!!! FFS

WOOOOP WOOOP !


M: FÖDELSEDAG!

Idag fyller jag hela 21 år! Wooop woooop.   Snart kommer min käresta hit o då ska vi äta 3 rätters och dricka skumpa!  Glad midsommar förresten! <3




f: In spite of me, you're here, you made me feel invited, noboy else, that is what I decided.


Lite dålig uppdatering idag, men vaknade upp imorse av riktigt ont i halsen så låg hela förmiddagen i soffan och halvsov. Drog ner till stan vid två för att fixa utväxten och klippa topparna. Nu är man fin i håret igen! :) Önska bara att håret kunde växa lite mer, men det blir nog att sätta i extensions i höst.

Det var nog allt jag hade att säga för stunden. Nu ska jag dricka honungsvatten med citron och slänga på någon film. För imorgon är det jobb som gäller 12-21. WOOP!

f: Så jag beställer en drink och jag beställer en liggande åtta med shottar och BAM jag är borta.

 

Det är bara tisdag idag och jag är riktigt party sugen. Det kan komma att bli en onsdags utgång denna vecka, vi får se vad som händer. Jag håller alla tummar jag har för att en annan partyhelg som håller på att planeras ska bli 100% säker. Denna vecka är det ju midsommar med melinda, som även är hennes födelsedag. WOOP!

f: skratt kan ingen leva på men det kändes bra endå, helt nära dig

 


f: Cast your eyes on the ocean, cast your soul to the sea, when the dark night seems endless, please remember me

bildkälla: weheartit.com


f: Som en dröm

Här om dagen bokade jag och min syter hotell som vi ska bo på i Bangkok när vi åker dit i vinter. Det finns ju hur många hotell som helst att välja på att man tillslut måste bestämma sig för att sluta leta. Vi valde ett 5 stjärnigt hotell som står granne med de stora shoppingcentren. Det finns allt ifrån en kuddmeny att välja kuddar till sängen, till privat incheckning på våning 51. WOOP WOOP!

Tänkte kanske att ni vill se lite bilder? Det är inte så lätt att hitta bilder som inte är pytte små, men lyckades få ihop några iaf så ni får ett hum om vad jag längtar efter!

Bildkälla: Fritidsresor

f: älgen i hageby


f: it's raining men

Har precis tryckt i mig en pizza som pappa åkte och köpte till mig, fy vad gott det va! Nu skulle lite godis också vara gott, men jag vägrar att gå ut i regnet igen. Gick hundra meter förut mellan min och melindas dörr, och det räckte. Ska se om man lyckas skicka iväg syrran till affären så jag slipper att gå ut. Haha! (Hoppas bara inte hon hinner läsa detta innan jag lyckas övertala henne!)

Nu är det dags för film! PUSS


f: en galen natt!

Godmorgon!

Nu har vi tagit oss upp ifrån de varma sängarna och placerat våra rumpor vid köksbordet för lite frukost. Pratar igenom natten som varit och alla konstaterar att det va en galen kväll. Mycket folk på dansgolvet och grym musik. Efter ett par timmars dansande, några vimmelbilder senare och en shot för mycket tog vi våra saker och hoppade in i en taxi.

Utanför fönstret har himlen öppnat upp sig och jag tror vi alla har samma tanke i huvudet; sova! Ett par filmer på det här så mår vi nog bra! Vi hörs senare!


f: sleep all day, drink all night.

Hallå världen!

Sitter just nu vid melindas köksbord och taggar för en kväll på stadens gator. Tre tjejer taggade till tusen! Mätta av pizza, fixade med smink och hårprodukter till tusen. Ur högtalarna pumpas det musik som fyller oss med energi. Vinet hälls upp i glas och med lätta fötter följer vi musikens rytm. En perfekt sommarkväll är på ingång, en kväll som man förevigt vill minnas. Vi ses i dimman den sena timman! WOOP WOOP



f: woop!

Igår var det en super fredag. En dag jag väntat på väldigt länge. Jag fick äntligen träffa underbara Lovisa som har rest runt i aisen i fyra månader. Nu har hon kommit hem, och det kändes riktigt bra att träffa henne. Som om inte det vore bra nog?! Jag fick även hänga med Fredrik. Den knäppa, roliga och bästa mr. Löfgren. Vi satt på Trädgårn och myste ett par timmar några fler vänner. Fredag som brukar innebära alkohol och utgång blev istället cola och en svitdyr nötkladdkaka för vår del. ;) Vi skrattade så vi höll på att trilla av stolen flera gånger, och jag skrattar fortfarande när jag tänker på det.. Blev min kväll lyckad? Haha, om den blev. WOOP!

Nu ska jag sticka iväg! När jag kommer hem ska jag visa er vad jag och min syrra bokade igår. Jäklar vad jag längtar! PUSS. Just det - Godmorgon!


f: and you think you look like James Bond when you're smoking your cigar

Jag har glömt visa er en bild jag tog för någon vecka sen när jag va tillsammans med mamma och min syster och handlade på Maxi. Utanför på parkering stod det en papperskorg och det satt en lapp på. Det va många som uppmärksammande lappen. Så gulligt!

hoppas killen hittar tjejen som han letar efter! :)

RSS 2.0