uppdatering ifran thailand

befinner mig just nu pa Koh Samet. Imorgon aker vi vidare till Pattaya for tva natter. Pa sondag aker vi till Bangkok for en natt och darefter gar planet hem igen, overkligt - men sant.

tror ingen forvantar sig en uppdatering ifran mig just nu, allra minst melinda. har precis kommit ifran stranden efter att ha atit lite mat och ska nu snart ga tillbaka till vart rum, krypa ner i sangen och somna med twilight i oronen. inte en knutta hem langtan. langtar bara tillbaka till Koh Chang som vi lamnade igar efter 10 dagar. Har haft otroliga dagar dar borta och sett mycket vackra platser, tack vare johnny. mamma ar sugen pa att aka tillbaka redan till jul och jag ar inte sen att haka pa samma ide. om det var mojligt skulle jag flytta hit direkt. jag vill bara stanna!


melinda, saknar dig. det vet du. vill visa till thailand nu nu nu! snart kommer jag hem och da ska jag beratta allt som har hant. guuud! om du kunde vara har nu! NJUT AV DITT LOV! alskar dig vannen, saknar dig!

NEJ NEJ NEJ

Min bror kom hem från jobbet och var magsjuk!  Och det första han gör att hämta datorn från mitt rum och ska sitta och pilla på den med sina basiller. NEEEJ!  Smög precis in till brorsans rum och tog tillbaka datorn för han hade somnat framför den. Så nu har jag smörjt in hela datorn med desinfektionsmedel, så jag hoppas verkligen att jag har tagit död på alla bakterier!

Jag har verkligen basillskräck! Jag är livrädd för att bli sjuk, jag håller andan om någon hostar och håller mig på avstånd från någon som är sjuk. Jaa jag är väl lite rubbad men det är så fruktansvärt att vara sjuk, och magsjuk också! Det värsta jag vet är att kräkas. LIVRÄDD!

Måste nog öppna fönstret o vädra igenom mitt rum !




Älskade

Den här dagen har jag bara legat inne i myskläder och sträckläst min favorit bok!



SAKNAD!

Jag saknar min Fredrica något enormt. KOM HEM NU! Eller förresten, jag kommer nog hellre till dig !

Ta mig till Thailand, ta mig till Fredde!






HAHAHA !

Jag skrattar ihjäl mig ! Man märker hur stort Twilight när i USA när de tom gör reklamparodier på det. Den här är så himla rolig !!!

 



So.....S'up ? XD HAHA



VILL HA

Jag älskar skor !



 

 


Crazy

Jag orkar inte med mitt hår längre. Jag sparar ut det tills balen och studenten men nu är jag så trött på det. Bara hänger där och är slitet. Ush. Vill göra något coolt med färg och klippa av minst 10 cm! Tyvärr är jag en såndär som vill ändra hela tiden så det blir ju lite svårt om jag klipper av det så kommer ja vilja ha de långt nästa vecka, sen kommer jag vilja ändra färg igen. Inte konstigt att mitt hår inte mår så bra. Måste köpa lite mer  vårdande produkter!


Jag ska försöka hålla mig tills studenten, sen åker det av !





Dags för skola nu !




Stress stress och .... Semester ?

Min bloggkompanjon som ni nog läst har rest iväg till thailand för att lata sig. Och jag är inte ett dugg avundsjuk, inte det minsta. Jag gillar inte resor, sol bad och avkoppling. Jag gillar stress arbete och kyla. Yeah right. Om jag fick plats i en resväska skulle jag ha smygit mig hem till Fredrica och hoppat ner i väskan och gömt mig.

Men så blev inte fallet. Jag fick stanna i kalla Sverige och stressa ihjäl mig! Jag går ju sista terminen på frisör skolan och det är sjukt mycket att göra. Jag ska göra gesällprovet som är i maj för att bli typ "legitimerad" frisör eller vad man ska kalla det. Och man ska ha 8 modeller och man ska färga, klippa, permanenta, göra uppsättningar och festfrisyrer mm. på. Helt galet stressigt, det blir inte mindre stressigt eftersom jag inte ens har alla modeller än. Så om ni har, eller känner någon med en page som skulle vilja vara en hårmodell så lämna gärna en kommentar!







Kan... Inte...Andas !

HELT NYA ECLIPSE BILDER ÄR UTE!

Jag är typ världens största twilight fan men ni har nog inte förstått hur illa det verkligen är. Jag har alla böcker och läst dem om och om igen (6 ggr) har väggarna fulla med posters och tidningsutklipp, en popcornsbunke sen premiären av newmoon. Sett twilightfilmen över 30 ggr. Läser så mång bloggar om twilight som jag kan hitta, har twiligt + team edward armband. Snart kommer jag också vara stolt ägare av newmoon dvd box som innehåller massa roliga saker som en extra disc med extra material, posters armand vykort mm. I LOVE IT !

Fredde är bra besatt också men inte riktigt i den grad som jag är ^^ Nu längtar vi tills den 20 mars, då newmoon släpps på dvd och ECLIPSE trailern släpps. Den sägs vara 7 minuter(!!!!!) lång som det ser ut i nuläget. Underbart!


Jag bjuder på några av bilderna från eclipse. They are hot hot hot ! Så om ni inte vill se vad som händer så kika inte!






UPDATE!

NEJ NEJ NEJ! Utsläppet av bilderna var inte godkänt av Summit så jag måste ta bort dem så länge ! Men de åker upp sen när det är godkännt! 



thailand

hejdå! nu åker jag till thailand. kommer uppdatera min egna blogg under tiden. melinda får äran att hålla denna blogg vid liv så länge. http://fredricaknowsbest.blogg.se - där finns jag nu. skriver här när jag kommer tillbaka till svergie igen.

melinda, jag älskar dig


you name it!

jag vet att melinda försökte att uppdatera igår, dock utan resultat. så jag försökte inte ens ge det ett försök. nu verkar allt fungera som det ska så självklart ska ni få en uppdatering av mig. sista arbetsdagen idag och snart är det lunch, vilket innebär att halva dagen då har gått. otroligt segt på jobbet idag, som alltid. hanna och jag har fördrivit tiden lite med att skicka massmail till de andra som ingår i team syd. vet inte hur många mail vi lyckades skicka, men arga blev de. haha! (: man måste på bästa sätt underhålla sig själv när det inte finns något att göra. och det kan vi! tro mig. jag, becca och hanna - riktiga jävlar! skicka massms till folk och spela in roliga filmer, ja det kan vi verkligen. ett skratt förlänger livet - jag har blivit odödlig! :)

ojoj, nu kommer det folk här. måste avsluta, hörs senare!


här är en bild på mig och hanna när vi är uttråkade! (:



over and out - fredrica


make a list

1. Det första du tvättar i duschen?
Håret

2. Gillar du kaffe?
nej. men jag försöker lära mig

3. Hur mår du just NU?
Bra! Har börjat få lite resfeber bara.

4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på?
har ingen crush på någon at the moment. :)

5. Berätta om din senaste dröm.
tråkigt nog, minns jag knappt mina drömmar.

6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det?
ja, det tror jag absolut jag skulle kunna. :)

7. Vad vill du ha just nu?
torsdag <3

8. Har du räknat till 1000 någon gång?
Gjorde det precis nyss.

9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den?
slickar.

10. Använder du smileys?
ja, det händer ganska ofta :)

11. Har du träffat någon kändis?
Yes sir!

12. Gillar du keso?
jag älskar det!

13. Vilken låt hade du sist i huvudet?
Erik Grönwall - higher

14. Hur många länder har du besökt?
Tyskland, Italien, Thailand, Egypten, Danmark, England? 6 st!

15. Är dina föräldrar stränga?
Det beror på, mer bestämda.

16. Skulle du kunna hoppa fallskärm?
ja! jag vill! (:

17. Glittrar någonting i ditt rum just nu?
snön på fönstret

18. Brukar du hyra film?
sällan, men det händer ibland.

19. Var kommer du vara på lördag?
I Bangkok! <3

20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY?
ja, jag såg det på nyheterna.

22. Vad åt du till lunch?
Köttgryta, potatis och sallad

23. Har du lockigt hår?
Nej. Mer självfall?

24. När grät du senast?
kommer inte ihåg.

25. Har du gått in i en vägg någon gång?
haha, jag vet inte. Stolpe vet jag!

26. Favoritårstid?
sommar. våren är också super!

27. Vem höll du senast i handen?
-

28. Sover du med TVn på?
ibland och ibland inte.

29. Tycker du att du är gammal?
ja, jag börjar få ålderskris, haha!

30. Är du mörkrädd?
Nej det är jag inte, i så fall mer rädd för det som finns i mörkret.

31. Gillar du ditt liv just nu?
ja, det gör jag verkligen.

32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha?
ja, men det slutar alltid med att jag duschar efteråt i alla fall.

33. Har du bra syn?
ja, mitt synfel växte bort när jag var liten.

34. Var är dina föräldrar just nu?
De är på jobbet.

35. Vad har du på dig just nu?
Leggins, skjorta och uggs.

36. Vad var det senaste du köpte?
ett par svarta shorts till thailand.

37. Hatar du mer än 3 personer?
nej. men tycker riktigt illa om några?

38. Använder du sushipinnar?
nej.

40. Äger du ett vapen?
nej, det tror jag inte?

41. Gillar du ditt hår?
jag älskar mitt hår.

42. Gillar du dig själv?
ja. ibland mer och ibland mindre, men ja.

43. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa?
mamma

44. Hur ofta använder du MSN?
nästintill varje dag.


I'm hopeless

Ska egentligen plugga, men disciplinen är inte på topp idag direkt. Den finns inte alls rättare sagt. Jag har suttit och stirrat på papprena i flera timmar nu. Har så mycket att göra att jag inte gör något alls.

Varje gång det kommer upp ett prov eller inlämningsuppgift så tänker jag att jag ska ta itu med det direkt, men gör jag det ? Nej, såklart kommer det upp något roligare som jag kan göra och läxorna åker åt sidan. Sen panik pluggar man och resultatet blir bara hälften av vad jag egentligen kan.

Ush jag får ta och skärpa till mig! Har ju bara en termin kvar på gymnasiet nu. Men jag är ju så skoltrött efter 3 ½ år på gymnasiet. Men jag är ju en erfarenhet rikare efter att ha gått på eber ett år också. Fast det är faktiskt en erfarenhet jag gärna glömmer. Fy !

Nej nu får jag ta mig samman och sluta klaga. Ska ta en dusch ta ut linserna och ta bort sminket och sätta mig och göra klart allt skolarbete!



eight days left.

beroende. ja, det är nog bara förnamnet. när man inte kan åka till jobbet på grund av snöoväder så får man underhålla sig på bästa sätt. one tree hill, finns det något bättre? säsong 7, den sista säsongen. det känns som jag lever i deras värld och är en del av deras vardag. för varje avsnitt jag ser kommer jag närmare slutet. egentligen spelar det ingen roll. för jag ser alla säsonger om och om igen. kärlek och beroende, det är mitt namn.




eight days left.
I close my eyes and count to three.
and when I open my eyes again -
I will be a little bit closer to the paradise





over and out - fredrica


YES !

Både jag och Hanna hittade våra balklänningar igår. De är så underbart fina. De hade samma färg men klänningarna är helt olika så det gör ingenting. Åh va glada vi var när vi gick därifrån.Vi fick till små glädjeskrik när vi kom ut ur butiken. Underbar känsla !

Idag bestämde vi vilka frisyrer vi ska ha också. Vi kommer bli så himla fina! Ååh 4 juni ! <3


Här får ni en liiiiten sneak peak på klänningen. Kan ju inte avslöja den redan. Spännande !







My Dream

Imorgon ska jag gå och testa balklänningar. Att gå på bal och bära en fluffig prinsessklänning har varit min dröm sen jag var liten.  Jag är helt galen när det gäller det här. (stackars Hanna som också ska testa med mig imorn)

Tittade runt lite på nätet och jag hittade mina drömklänningar!

Se och NJUT !


Jag ÄLSKAR dem !





RSS 2.0