M: Booorta

Nu är mitt långa rapunzel hår borta. Tog bort det igår, 4½ timma tog det. Ush va jobbigt det var och jag satt ju bara där och hade ont, veronica kämpade och kämpde med att få bort vaxet. Tycker så synd om henne. Men jag är sjukt glad att hon ville hjälpa mig. Det måste ha varit något fel på det håret jag fick. Det tovvade och trasslade sig hela tiden oavsett hur mycket jag bortsade det. Tillslut nu gick det inte att kamma ut överhuvudtaget så fick ta bort det.

Nu känns det som jag har bebishår för det är så tunnt och "kort" för jag har ju vant mig vid det tjocka långa wa wa woom håret som MADDE kallade mitt hår.


Ser det okej ut ändå ?



f: Godmorgon!

Okej, det blir aldrig som jag säger iaf - sorry guys! Godmorgon förresten! Jag vet inte riktigt vad det är för fel på mig, för jag sover aldrig längre än till 8 nu sen jag kom hem ifrån Thailand. Jetlag? Hur länge kan det hålla i sig?
Aja nu är jag iallafall uppe! :)

Men påtal om Thailand - Ni ska se mina ben! Mina armar också för den delen. De håller på att torka ur och jag smörjer med allt jag kan hitta. Olja, bodylotion, bodybutter men inget hjälper, detta är det värsta med att komma hem efter en semester.

Nu blir det frukost, vi hörs nog senare. När jag har något att blogga om, puss


bild ifrån thailand.


f: woop woop

Hej!

Nu är jag tillbaka igen, efter ett långt uppehåll som jag inte vet varför jag hade egentligen! Köpt ny dator idag också, så nu känns det ännu mer lockande att blogga.. Ska hämta mamma vid tåget nu, vi hörs senare älsklingar! PUSS


M: Bild från igår

Ni är så fruktansvärt bra <3




M: Röj röj

Nu drar jag ner till jobbet och möter upp pinglorna och sen drar vi  till Siri och har en sjukt rolig lördagnatt!


Tjing tjing


M: Fredde 20år ! BILDBOMB





I LOVE YOU

M: Sööömn

Jag borde sova, men jag är alldeles för uppskruvad. Testat olika outfits till i helgen. Kan inte bestämma mig. Ni har väl inte glömt att Fredde fyllt 20?!

Kan ni fatta Fredde kommer hem om några timmar Gaaah !

Ska försöka lugna mig lite, måste få lite sömn om jag ska orka jobba imorn. Ska duscha och lägga mig nu.

GODNATT!


M: Big day tomorrow

Imorgon är dagen jag blir människa igen, då jag kan känna annat än sorg och ångest. Imorn kommer min älskade hem igen! Vi kommer springa i slowmotion mot varandra sådär som man ser på film och bara kasta oss om varandra i kramar. Som jag har saknat dig min fina vän, min själsfrände. Aldrig vill jag vara utan dig såhär igen. vi kommer sitta ihop med varandra nu ( som om vi inte gjorde det innan då haha) Bara timmar  kvar nu. Ååh min favorit människa! Du är så jävla bäst!


A fun night with my beautiful friend


f: aloha!

Halla halla!

Kanske ar pa tiden att uppdatera lite har.. Det har inte hant sa mkt saker egentligen. Jag har fyllt 20 ar, vi har forflyttat oss till Koh Chang och dagarna bestar av sol&bad och graderna ligger runt 33 grader i skuggan. Jag har hort att snon borjar smalta hemma ? Stammer det? Vore underbart skont om allt har smalt bort lagom tills vi landar i svergie igen.

HAHA, guuud vad trakig jag kanner mig som inte har ngt att beratta om, men jag gor inte sa mkt faktiskt. Och det ar val precis sa en semester ska vara?? ;) Och om ngn undrar om jag har shoppat sa ar det en sjalvklarhet, eller hur? Sa det ar ju inte heller ngt jag behover skriva.

Det kanns tomt har borta i paradiset. Utan min bastaste basta favorit person till angel. Det ar det enda jag langtar efter riktigt mkt nu. Skulle hon sola mig i sanden, sitta brevid mig vid bordet, sova brevid mig i sangen, borsta tanderna brevid mig i badrummet, dela alla upplevelser med mig - ja da skulle allt vara perfekt. Men man kan val inte fa allt har i varlden pa samma gang? Jag har ju ngt bra att komma hem till ocksa :D

Klockan ar runt halv 5 pa eftermiddagen har och har sitter jag inne i ett rum fyllt av datorer och ac for att svalka mig lite och sjalvklart uppdatera mig lite om vad som hander pa hemma plan. Ska val sa smaning om ga till rummet och duscha, och byta om for att sedan ga bort till resturangen, bestalla in en kall ol eller en god strawberryshake. Sedan under kvallen ater vi mat ifran deras BBQ och sitter vid ett bord vid strandkanten och ater under en stjarnklar himmel. Ja, det ar typ vara kvallar ser ut. Erkann nu att ni ar lite avis?! X)

manga pussar och kramar!

ps. tyvarr ar det omojligt att ladda in nagra bilder har ifran eftersom internet ar 1000000 ggr segare an hemma. Sa ni maste tyvarr vanta tills jag kommer hem.

RSS 2.0