f: 31 days

Nu mina vänner, förlåt för ett avbrott här på bloggen under ett par dagar. Men jag kände att det va tvungen att fundera, och bara vara. Då kör vi igen då.

Den där uppgiften 7 days a week blev inte ordentligt gjord, så nu har jag en ny grej istället. Då håller vi tummarna för att det ska gå bättre denna gång! Kör ni samma om ni vill!  :)

Här under finns det 31 rubriker, som kommer att motsvara varje dag i december. På onsdag börjar den första, som kommer att handla om mig. Spännande!? ;) klart!

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Beroende
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Mina rädslor
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Det här saknar jag
Dag 31 – Ett sista ögonblick





bara för att jag älskar dessa bilder.

vila i frid farfar!

För några timmar sedan ringde telefonen. Samtidigt som första signalen ringde väcktes en oro i mitt bröst. Tomheten sköljde över mig som en stor våg när jag hörde orden jag som jag länge hade fasat för –farfar har somnat in. När jag sprang in med telefon till pappa önskade jag att jag skulle vakna, att allt bara skulle vara en dröm, en jävla dröm! Men jag vaknade aldrig. Min verklighet förvann på ett par sekunder. Tårarna brände när de rann nerför mina kinder och landade i knät. Varje tår va fylld med saknad och kärlek.

 

Snart efter att samtalet hade avslutats tog vi bilen för att möta upp farmor och säga farväl till farfar. Jag tog ett djupt andetag och kämpade för att ta mig igenom dörrarna till sjukhuset. Det var mycket tyngre och mer intensivt att möta lukten och tomheten på sjukhuset idag. Mitt hjärta brast när jag såg hur sårbar farmor var. Med tunga steg gick jag mot där hon satt och la armen om henne. Tomheten träffade mig med ett hårt slag i magen denna gång, och tår efter tår rann tyst och obemärkt ner på mina kinder och fångades upp av det slitna golvet. Efter en stunds väntan fick vi gå in till dig. Jag drog ett djup andetag och kände hur lukte samlades i mina lugnor.

 

Där låg du, så vacker. Du såg ut som en ängel med blomman på ditt bröst och händerna knäppta i varandra. Jag smög så tyst jag bara kunde fram till dig, la min hand på dina händer. Du va så kall, så vit och så skör att jag knappt vågade andas. Jag ville inte ha sönder dig. Jag väntade på att du skulle öpnna dina ögon och dra ett djupt andetag, men hur länge jag än väntade så låg du bara helt still, så vacker och oberörd.

 

Du har nu somnat in farfar och jag vet att du har det bättre där du är. Dina besvär och smärtor är nu borta. Du är en ängel nu. Den vackraste ängeln.

 

Jag älskar dig, och kommer sakna dig något oändligt.


part one - the girl behind the computer.

The girl behind the computer.

Sekundrarna blev till minuter och minutrarna känns som en evighet. Tankarna snurrar i mitt huvud värre än den starkaste virvelvind. Fingrarna skriker efter att få snudda vid tangenterna för att bilda ord som i sin tur knyts ihop till meningar. Inget vill sammarbeta idag, inget alls.

 

Ibland känns det som att tankarna pratar ett främande språk. Jag letar desperat efter en tolk som kan tyda vad mina tankar försöker säga. Jag antar att jag är min egna tolk, och det främnande språket kommer att bli förståligt förr eller senare. Tills dess lever jag efter vad jag förstår och vad jag vet.

 

Några av er känner mig utanför bloggen, och vissa av er har bara en bild på mig utan att veta vem jag egentligen är. Jag ställer mig själv en fråga som jag inte allt för ofta besvarar -  vem är jag?  Och där tar det stopp. Jag har levt med mig själv i nitton år, och har fortfarande inte ett bra svar på frågan.

 

Jag frågade en vän vad han skulle svara på frågan och han gav mig ett kort svar, ”skaffa en egen uppfattning av mig” Och kanske är det så enkelt? Kanske har vi olika uppfattningar om vem man är?

 

Jag är en person som ofta vaknar med ett leende på läpparna och som ler åt det mesta i livet. Har fått lära mig att man ska uppskatta livet, och våga leva. Tänker antar jag att gör alltid för mycket. Tankarna snurrar in mig ibland och det känns inte som man hittar varken ett början eller slut. Tillsammans med tankarna är det mina drömmar som tar plats i mitt huvud. Jag har allt för mycket drömmar för att hinna med alla. Men det gör inte så mycket. Ju fler drömmar jag har desto större chans är det att få dem uppfyllda : )


Något som jag inte tror så många vet om mig:

Jag är en riktig sucker for love. Ibland kommer jag på mig själv av att vara kär i kärleken.

 



hold on. ♥

kämpa älskade du, kämpa! du får inte ge upp, jag är inte redo att släppa taget om dig än. ♥

7 days a week

Min syster ♥ gav mig en utmaning till bloggen, 7 days a week.

1. The girl behind the computer
2. Min familj
3. Intressen
4. Roliga minne
5. Nostalgi
6. Beroende
7. Varför jag blogga

jag skickar utmaningen vidare till de som vill.



F: friday I'm in love.

Godmorgon sötnosar!

Äntligen fredag! Imorse när jag vaknade såg jag att det va precis vitt utanför fönstret, men nu är den nästan borta igen. Men tanken slog mig att vintern kommer allt närmre och nästa helg är det första advent. hjälp! Om en havltimma sticker jag hemifrån, har lite saker att fixa och ett möte att gå på. Sedan tänkte jag ta en liten runda på stan och börja fixa lite julklappar. Även födelsedagspresenter till mamma, pappa och min syster som fyller nu i december.  Hur ser eran fredag ut?

hörs om en stund, puss.


 

dessa bilder togs för ett år sedan, mycket har förändrats sedan dess.


M: Dream

Ikväll lever jag på detta. Min favorit plåtning med Robsten. Vanity Fair plåtningen från 2008. Flytta till LA och bli skådis ? Ja tack.


UNDERBART!


f: spotify

Spotify premium gratis. Är det något som intresserar er? Tryck här och följ hänvisningarna så slipper ni reklemen på spotify. Älskar gratissidor, don't you? :) Godnatt sötnosar!


M: Glow

Åh imorn är det min sista jobbdag innan jag får ledigt en dag. Jobbat 7 ! dagar i sträck då. Puh, jag är skapligt trött. Kvällen imorn avslutas med en kurs med jobbet och sen middag med alla. Mycket trevligt! 

Nu ska jag ta en dusch sen ska jag krypa ner i sängen och titta på två avsnitt av The big bang theory som jag gör varje kväll! Det är liksom min kvällsrutin.


Bjuder på en bild från balen i våras som Fredde har tagit! <3






f: But WHAT DO THEY KNOW?

Hallå!

Fy vilket väder det är ute, så jäkla kallt. Ångrade att jag valde att använda skinnjackan idag istället för vinterjackan. Resten av dagen ska jag bara hålla mig inne, och plugga lite. Kom för en liten stund sedan hem ifrån ett möte och så passade jag på att lämna in telefonjäveln på lagning igen! ÅH! jag sa till dem på skarpen att den fan fungerade sämre efter den hade varit på lagning hos dem än innan. Tjejen bakom disken lovade att hon skulle gå till botten med problemet. Ha, det tror jag på när jag har en fullt fungerande telefon i handen igen.  haha, oj jag va inte så arg som det kan verka.. ;)



det blev en väääldigt suddig bild..

F: Sunday, Bloody Sunday

Hallå bloggen!

Idag har det varit en slapp söndag. Trots en väldigt lugn helt som har spenderats med bästa vännen så har jag varit otroligt trött idag. Under eftermiddagen idag gick jag ner till stan och gjorde melinda sällskap på jobbet. Det är mitt andra hem nästan, och jag älskar att vara där nere, alltid händer det något skoj. Tog med mig kameran idag, så tänkte bjuda er på lite bilder! Har eran helg varit bra?

innan vi gick hem för dagen så fick jag en guldslinga i håret av melinda!


M: OMG!

Alltså ni kan inte förstå hur gärna jag vill ha de här glittriga saxarna. Helst Diva ! Herregud jag är stört förälskad ! Tänk så glammig jag kan vara när jag jobbar då! Ååh.


f: just give me something!

Hej snyggingar!

jag vet, det här blir bara sämre och sämre. mina uppdateringar blir allt glesare, men just nu har jag inte direkt mycket till liv. Jag håller på att plugga körkortsteori för fullt så det går åt många timmar för det. Det händer inte så mycket i mitt liv just nu annars. Det känns som att jag står och trampar på samma ruta hela tiden och inte kommer framåt. Det är jobbigt! Jag älskar när det händer saker i mitt liv. När jag ser alla runt mig så känns det som att deras liv har kommit igång och här står jag, utan någonting just nu och vet inte åt vilket håll jag ska. jobbigt läge!
Imorgon är det fredag, äntligen och dagen inleder vi med teori.

Jag vet att ni ändå inte kommenterar, men hur mår ni?



f: Something new - the king of pop

Idag premiärspelade Vakna med the voice en av alla Michael Jacksons outgivna låtar. Alla outgivna låtar från The king of pop ska tydligen samlas till ett album som släpps den 14 december. Jag läste precis på dn att skivomslaget är en målning som speglar Michaels karriär. Breaking news heter den första av alla låtar som offentliggjordes idag. Trots att älskade Michael Jackson avled förra året så lever hans musik vidare! Tryck här för att höra låten. Jag kan knappt inte vänta tills albumet släpps!


Vad tycker ni om den första låten?




M: GAAAH

Nämnde jag att jag fått  andningsbesvär nu eller. ÅH ÅH ÅH ÅH

GLAAAAAAD


M: Jag har rysningar

Alltså min dag kunde inte bli bättre. När ja kikade in på mina twilightbloggar imorse så har det släppts maaaaassa bilder från breaking dawn inspelningen! Alltså jag döööör. Ska lägga upp allt vackert sen när jag komm hem.

Det som är ännu bättre är att det är från smekmånaden när de är påväg till ön ! JAG DÖR DÖR DÖR DÖR !

 

 

C'ya


f: sun(ny)day

Godmorgon sötnosar!

Jag vet att jag tjatar om att tiden går så himla fort, att man knappt hinner med innan det är en ny vecka. Men det går verkligen snabbt! Idag är det söndag i alla fall. Solen lyser och det verkar bli en fin dag! Jag ska tillbringa min söndag på landet. Och jag har inte en gnutta söndagsångest. Länge sedan nu, och det är så skönt att slippa den.

Hur har eran helg varit då? Kom igen nu, ni kan iallfall kommentera lite nu!


f: trött

idag är det en sådan dag då man knappt orkar röra sig, och det känns till och med överansträngt att blinka. jag har sovit hur länge som helst men är trött iaf. Så nu ska jag slänga mig i sängen brevid katten som precis hoppade upp. puss babe!

f: fågelturken



har ni det denna?

f: aj!

Hej älsklingar!

Fredag idag igen då. Dagen har sprungit iväg och just nu sitter jag och dricker cola och äter maltesers. Fyfan, jag tror det är det bästa godiset som finns i hela världen. För en stund sedan upptäckte jag att det tyligen nu finns maltesers white. Så syster och jag hoppade in i bilen och åkte till både maxi och city gross för att leta efter denna nyhet. Men till vår i alls fall min besvikelse så hittade vi dem inte.

om ni vill veta, så har jag fått en finne på axeln. Det gör så förbannat ont. Självklart lyckas man alltid komma åt den, och det gör så ont att hela axeln ömmar. ja, nu tycker jag synd om mig! AJ!


M: ÅÅHG!

Man ska inte skriva blogginlägg när man är på dåligt humör och är tjurig. Det kan lätt bli fel då. Därför jag unte uppdaterat på ett par dagar. Jag kommer igång snart igen ! <3

Bjuder på en bild på fredde och mig ist.


f: go go go

Skönt med en lång sovmorgon. Idag blir det en riktig slappdag för min del, länge sedan jag va hemma en hel dag utan att göra något speciellt. Nu har jag i alla fall ätit frukost, så det är dags att ta en långpromenad. Skönt att få rensa tankarna lite och få lite frisk luft.

vi hörs när jag kommer hem igen.


f: goodnight

Jag älskar verkligen hösten när solen lyser..



Hej älsklingar!


Mötet gick bra, mycket positivt fick jag höra och visst är det alltid kul att veta vad folk tycker. Nu håller jag tummarna för att det ska bli som jag vill, jag skulle bli så glad! Efter mötet blev det en sväng på stan med melinda som hade lunchrast. Åh, första gången på hur länge som helst som jag inte köpte något även fast jag hittade ett par saker. Nu är det jag som måste spara mina pengar!

Imorgon blir det nog en lugn dag, men ska nog börja morgonen med en långpromenad. Så för min skull så hoppas jag verkligen att det inte blir något regn. Men jag antar att ingen är så sugen på regnet egentligen?

Godnatt älskligar, sov gott!

f: I'll be back.

ÅH! jäkla skit! skrev just ett inlägg som försvann. Nu skiter jag i det här, för jag måste borsta tänderna och sedan springa iväg på ett möte. Ska försöka att vara så smidig som möjligt med nymålade naglar. Har en svag aning om att allt kommer förstöras när jag drar på mig skorna.

vi hörs när jag kommer hem. puss




f: time to sleep

 

jag och syster i mars 2009


nu ska jag snart krypa ner i sängen för att sova. Det är första gången sedan i somras jag lägger mig innan 10. Det är så skönt att ligga i sängen under varma duntäcken nu när det är kallt och regnit ute. Imorgon sticker jag iväg på ett möte vid 11 och därefte blir det nog att plugga lite inför körkortet.  Sov så gott så hörs vi imorgon!


f: oh come on!

Det är ju kul att se att statistiken håller i sig skapligt ändå trots att uppdateringen inte är den bästa. Ännu roligare är det när man får veta vilka som läser bloggen. Man blir mer peppad till att fortsätta uppdatera. Så kom igen nu och kommentera lite? ;)


F: For the first time in history it's gonna start raining men.

Hallå!

Kom precis innan för dörren helt dyngsur. Har spenderat några timmar på körskolan, med dubbellektion och lite teoriplugg. Därefter blev det en sväng till stan hos Melinda på jobbet.

Jag måste berätta, mina fötter och skor är helt blöta! När jag klev av bussen ville jag skynda mig lite hem innan jag hann bli allt för blöt så jag tänkte gena över gatan. Men det va för mycket vatten på gatan så jag fick snällt ställa mig vid övergångsstället och vänta på grönt. När jag väl skulle gå över så hade jag en vattenpöl framför fötterna, så jag tänkte att jag försiktigt trampar i vattenpölen med ena foten så skulle jag inte bli så blöt. HA där fick jag! Sagt och gjort, tar ett kliv i vattenpölen och plöstligt inser jag att det var en djup vattenpöl och båda föttera försvinner ner under vattenytan. Jag säger högt "för i helvete!" och samtidigt springer det förbi en kille och ser precis vad som händer och han säger "oh, fan.." haha, varför alltid jag för?



hörs senare, nu mat. puss

RSS 2.0